fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Muistinsa menettänyt Steffy luulee Liamia aviomiehekseen – tilanne aiheuttaa laajoja erimielisyyksiä
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Muistinsa menettänyt Steffy luulee Liamia aviomiehekseen – tilanne aiheuttaa laajoja erimielisyyksiä

Sheila seuraa kauhistuneena sivusta, kun Ridge kuulustelee vastikään herännyttä Steffyä. Steffy yrittää sanoa jotain, mutta hänen voimansa eivät vielä riitä puhumiseen, joten hän kuulostaa huonosti starttaavalta autolta. 

Lääkäri kertoo hyviä uutisia ja Ridge ja Taylor riemuitsevat. Sheila menee myrtsiksi, sillä Steffy saattaa milloin tahansa muistaa ampumavälikohtauksen yksityiskohdat. Ridge yrittää häätää Sheilan pois, mutta Taylor puolustaa Sheilaa. Ridge järjestää kohtauksen ja Taylor kertoo, mitä sairaalan katolla tapahtui.

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Taylor meinaa kuolla estäessään Sheilan itsemurhan – sopu syntyy mädälle maaperälle

Krista Allen
Taylor puolustaa Sheilaa.

Zende ja Carter keskustelevat pitkästä aikaa Parisista ja siitä, miten hän torppasi Zenden kosinnan. Zende sanoo Carterille olevansa onnekas, että Parisin äiti Grace on hänen puolellaan. Carter vastaa vaivaantuneesti, että jep, jep, sillä hänellä on tunnetusti ollut ongelmia Gracen kanssa. Zende uskoo, että Paris on jälleen lämpenemässä hänelle, mutta tosiasiassa Paris itkee yhä Carterin perään. 

Zende
Zende elättelee yhä toiveita Parisin suhteen. 

Seuraavaksi Paris onkin Carterin työhuoneella. Carter torjuu hänet ja Paris lähtee parku kurkussa pois. Quinn astuu sisään samalla ovenavauksella ja aavistaa heti, mistä on kyse. 

Lue myös: Kauniit ja rohkeat saapui Suomeen 30 vuotta sitten – tältä näytti kaikkien aikojen ensimmäinen jakso

Liam
Liam joutuu hankalaan tilanteeseen, kun muistinsa menettänyt Steffy luulee heidän olevan yhä avioliitossa.

Brooke saapuu sairaalalle take away -kahvin kanssa. Hän vihjailee Hopelle, että tällaiset tilanteet voivat olla vaikeita avioliitolle. Sillä välin Liam on taas katsomassa Steffyä. Yhtäkkiä sekava Steffy havahtuu ja alkaa kutsua Liamia aviomiehekseen. Liam ei tiedä mitä tehdä. Hope kurkkii tilannetta mustasukkaisena ristikon takaa. Ridge ja Taylor ovat sitä mieltä, ettei Steffyn erehdystä kannata oikoa. Brooke on toista mieltä. Riitaa tulee.

15.8. alkaen Kauniit ja rohkeat esitetään MTV3-kanavalla jälleen 16.30 alkaen. 
 

12.08.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa