fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Hope pääsee jäljille Brooken kännimokasta
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Hope pääsee jäljille Brooken kännimokasta

Deacon liehittelee Brookea. Brooke yrittää teroittaa hänelle, ettei heistä ole tulossa paria. Deacon ei tunnu uskovan. Hänen rakkautensa Brookea kohtaan käy yhä vain painostavammaksi. Samaan aikaan Steffy ja Thomas hiillostavat Ridgeä Brooken ongelmista. 

Lue myös: Kauniiden ja rohkeiden uusi Taylor saapuu ruutuun – näyttelijällä tausta pehmopornosarjassa

Zende suostuu lähtemään mallitytön kanssa drinksuille, kun hän ja Paris eivät ole vakavassa parisuhteessa. Paris tulee Zendestä vähän mustasukkaiseksi, mutta hetken päästä hän jo kapsahtaa Carterin kaulaan. 

Sheila menee Taylorin pakeille panettelemaan Brookea. Hän ilmeisesti haluaa luoda yhtenäisyyttä hänen, Sheilan ja Steffyn välille yhteisen vihollisen avulla. 

Liam ja Hope kuulustelevat Douglasia hänen merkillisistä uudenvuodenyön havainnoistaan. Lapsi väittää kivenkovaa nähneensä isoäitinsä Brooken suutelevan joulupukkia. Liam ja Hope tajuavat, että kyseessä voi olla jotain vakavaa. Hope päättää kysyä asiasta suoraan Brookelta. Brooke järkyttyy pahasti ja tunnustaa Hopelle olleensa uudenvuodenyönä Deaconin seurassa. Hope päättelee itse loput.

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 16.30.

20.05.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa