fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Deaconin vierestä herännyt Brooke palaa AA-kerhoon – Douglas luulee mumminsa pussanneen joulupukkia
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Deaconin vierestä herännyt Brooke palaa AA-kerhoon – Douglas luulee mumminsa pussanneen joulupukkia

Brookella on niin sanottu susikrapula. Hän herää Deaconin vierestä ja järkyttyy. Deacon vakuuttaa, ettei mitään tapahtunut. Brooke prässää krapulaista päätään käsiensä väliin tajutessaan, että hän on juonut viinaa edellisenä iltana. Vielä isompi järkytys koittaa, kun hän muistaa suudelleensa Deaconia. 

Samaan aikaan hyväntuulinen Ridge tekee paluutaan vaimonsa luo. Brooke on juuri lähettänyt Deaconin tiehensä, kun reissumies palaa kotiin. Ridgen kertoessa matkastaan Brooke pystyy ajattelemaan vain edellisen illan sekoilujaan. Ridge syyttää itseään Brooken huonosta voinnista.

Pikkuinen Douglas on nähnyt Brooken suutelevan Deaconia. Hämmentynyt lapsonen kertoo Liamille nähneensä isoäidin suutelevan joulupukkia. Liam hämmentyy uutisesta, mutta otaksuu pojan nähneen omiaan. 

Brookella on niin kovat omantunnontuskat, että hän meinaa sortua juomaan uudelleen. Hope ihmettelee, miksi Deacon ei ole enää tervetullut Brooken tykö. Brooke väittää, että hän haluaa vain kunnioitta Ridgen tahtoa. 

Sheila on saanut jalkansa Taylorin oven väliin, joten hän viimeistelee juonensa käymällä panettelemassa tälle Brookea. 

Lue myös: Kauniiden ja rohkeiden uusi Taylor saapuu ruutuun – näyttelijällä tausta pehmopornosarjassa

Brooke myöntää Ridgelle juoneensa uudenvuodenaattona. Hän ei kuitenkaan mainitse Deaconista, vaikka Ridge tivaa asiaa häneltä. Brooke osallistuu Ridgen kanssa AA-kerhon tapaamiseen. Kerhon vetäjä kysyy Brookelta, oliko hän yksin juodessaan. Brooke takeltelee vastauksen kanssa.

Samaan aikaan Douglas paljastaa huoltajalleen Hopelle, mitä hän näki uudenvuodenyönä.

Lue myös: Fani varoitti! Kauniiden ja rohkeiden Katherine Kelly Lang yllättyi kadulla

Kauniit ja rohkeat MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 16.30.

06.05.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa