fbq
TVKauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Carter haluaa tehdä ison uhrauksen
Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Carter haluaa tehdä ison uhrauksen

Steffy palaa töihin. Hän yrittää suoriutua tehtävistään, mutta se on vaikeaa, kun kaikki muistuttavat häntä Finnin kuolemasta.

Ridge ja kumppanit kehottavat Steffyä poistumaan maisemista hetkeksi tuulettamaan ajatuksiaan. Steffy myöntyy ehdotukseen ja pakkaa kapsäkkinsä. Ennen lähtöä hänen pitää kuitenkin puhua Liamille.

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Finn ”herää kuolleista”

Carter on pattitilanteessa. Hän on ajelehtinut suhteesta toiseen ja tahtoisi vihdoin vakiintua ja olla aviomies jollekulle onnekkaalle. Paris epäilee Carterilla olevan yhä tunteita Quinnia kohtaan. Carter arvelee, että ennen pitkää siitä koituisi ongelmia Ericin ja Quinnin suhteelle. Carter ilmoittaa Quinnille, että hän aikoo ryhtyä suhteeseen Parisin kanssa katkaistakseen Parisin epäilyiltä siivet. Quinn ei haluaisi Carterin uhrautuvan hänen takiaan, mutta Carter on päätöksensä tehnyt.

Lue myös: Kauniit ja rohkeat -juonipaljastuksia: Sheilan tihutyöt paljastuvat ja poliisi panee hänet rautoihin – hämmentynyt Ridge tekee erikoisratkaisun

Sillä välin kun Quinn vannoo uskollisuuttaan Ericiä kohtaan, jatkaa Eric yhä pelehdintää Donnan kanssa. Aika ajoin Ericin syyllisyys nousee pintaan, mutta sitten Donna pudottaa kylpytakkinsa ja taas mennään.

Kauniit ja rohkeat nähdään MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin kello 16.30.

23.09.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa