fbq
TVJyrki 69 kommentoi mystisesti suhdettaan Erika Vikmaniin: ”Minulla on ollut hyvä opettaja”
Jyrki 69 kommentoi mystisesti suhdettaan Erika Vikmaniin: ”Minulla on ollut hyvä opettaja”

Vain elämää -kaudesta on jäljellä vielä neljä erikoisjaksoa. Laulaja Jyrki 69 luonnehtii Katsolle sekä itse ohjelman kesällä tapahtuneita kuvauksia että syksyn tv-esitysten tuomaa huomiota käänteentekeviksi.

– Olin ennakkoon valmistautunut suorittamaan kauden aikana tietynlaisen rock’n’rollin puolustuspuheen television parhaimpaan katseluaikaan. Onnistuin siinä mielestäni varsin hyvin, ja moni katsoja löysi uudestaan sisäisen rokkarinsa ja haki nahkarotsinsa takaisin varastosta, Jyrki iloitsee.

– Lisäksi minulle kuitenkin soviteltiin myös sellaista viittaa, että olen tällainen viisikymppinen rokkijäbä, joka kertoo totuuksia rakkaudesta naistenlehdissä. Ja osasinkin ehkä puhua rakkaudesta vähän eri tavalla kuin mitä muut ovat hetkeen tällaisista asioista puhuneet julkisesti, Jyrki pohtii.

– Kun sanoo haastattelussa vaikkapa sen, että palvoo jotain daamia, niin moni naislukija saattaa esimerkiksi alkaa mietiskellä, että palvookohan kukaan juuri häntä. Kerroin ihan todellisista asioista ja tunteistani, mutta sain ehkä vähän tahtomattanikin tietynlaisen aseman. Mikäs siinä, kyllä sellainenkin sopii minulle, Jyrki kertoo.

Lue myös: Vain elämää: Erika tunnustaa tunteensa Jyrki 69:lle: "Tunnen tosi paljon henkistä vetoa suhun"

Jyrki 69 onkin syksyn aikana kertonut haastatteluissa, että hänen palvomisensa kohdistuu Erika Vikmaniin, joka oli yksi Jyrkin kanssa-artisteista Vain elämää -kaudella. Rokkari ei ole kuitenkaan tarkemmin lähtenyt määrittelemään suhdettaan Erika Vikmaniin – eikä ala määrittelemään sitä Katson haastattelussakaan.

– Olen jo oppinut sanomaan, että yksityisasiat pysyvät yksityisinä, Jyrki pyörittelee kohteliaasti.

Edes jatkokysymykseen siitä, onko Jyrki 69:n ja Erika Vikmanin suhdetta ylipäänsä olemassa, rokkari ei lähde vastaamaan juurikaan tarkemmin.

– Kuten sanottua, yksityisasiat pysyvät yksityisinä. Minulla on ollut tähän kysymykseen vastaamisen suhteen hyvä opettaja. Sitä voi kukin pohtia, kuka opettaja on mahtanut olla, Jyrki nauraa.

– Sen voin sanoa yleisesti ottaen, että elän elämäni parasta aikaa!

Vain elämää: Pelastakaa lapset nähdään Nelosella perjantaina 25.11. kello 20.00.
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
24.11.2022 09:45 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa