fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Meena huijaa Ethania pöyristyttävällä tavalla
Emmerdalen juonipaljastukset: Meena huijaa Ethania pöyristyttävällä tavalla

Meena onkii selville Ethanin äidin puhelinnumeron. Meena antaa numeron Ethanille, vaikka Manpreet vastustelee. Ethan soittaa äidilleen. Äiti haluaa tavata hänet, mutta ei ilmesty paikalle sovitusti. Käy ilmi, että kyseinen numero kuuluukin Meenalle. Meena tekstaa Ethanille, ettei halua tutustua poikaansa teeskennellen olevansa Ethanin äiti. 

Kun Vinny on jättämässä viimeiset jäähyväiset Paulille haudan äärellä, Dinglet saapuvat paikalle tukemaan häntä. Mandy on muuttanut mielensä ja suree kaipaavansa Paulia. Silloin Vinny pillastuu ja ryöpyttää järkyttyneelle Mandylle kaiken, miten Paul manipuloi ja pahoinpiteli häntä. 

Katuvainen Vinny ehdottaa Liville yhteen paluuta. Liv tunnustaa yhä rakastavansa Vinnyä ja suostuu. Vinny kysyy yksityiskohtia Paulin kuolemasta. Liv sanoo tehneensä Paulin hyväksi kaiken, mitä pystyi. Vinny vannoo olevansa ikuisesti kiitollinen. Nuoret päättävät muuttaa takaisin yhteen. Vinny löytää Paulin vanhat pelitositteet, kirjautuu nettipelisivustolle ja innostuu pelaamaan. 

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Kimin terveys romahtaa

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

20.05.2022 08:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: ITV

Seuraa meitä somessa