fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Luke kertoo totuuden menneisyydestään
Emmerdalen juonipaljastukset: Luke kertoo totuuden menneisyydestään

Bernice palaa kylään juuri sopivasti Leylan ja Liamin hääjärjestelyjen aikaan. Bernice on ojentamassa Liamille sormustaan, mutta Leyla tulkitsee tilanteen väärin ja hyökkää väliin läpsäyttäen Berniceä.

Kim yrittää selvittää myrkyttäjänsä henkilöllisyyttä. Hän päättää järjestää juhlat ja ilmoittaa jäävänsä eläkkeelle, kunhan päättää ensin, kuka on hänen seuraajansa. Ilmoituksensa jälkeen hän seuraa, millaisia reaktioita uutinen saa aikaan kenessäkin. Hän alkaa epäillä, että Jamiella on jotakin tekemistä asian kanssa.

Mack varastaa Valin takin, ja Eric bongaa hänet se yllään. Mack lupaa palauttaa takin, jos Eric luopuu Aaronin poliisitutkinnasta. Eric raivostuu niin, että saa sairauskohtauksen ja lyyhistyy maahan. Mack soittaa ambulanssin, ja Eric selviää säikähdyksellä. 

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Joku yrittää myrkyttää Kimin

Luke avautuu äidilleen menneisyydestään. Hän myöntää olleensa rakastunut Ethanin ystävään Steveen, mutta kun Lee sai tietää veljensä suhteesta mieheen, tämä hakkasi hänet henkihieveriin. Luke katkaisi välit Steveen suojellakseen tätä.

Wendy on shokissa. Hän kehottaa Lukea elämään oman näköistään elämää, eikä antaa Leen haamun enää vaikuttaa siihen. Luke ei kuitenkaan halua missään tapauksessa hiiskua asiasta Victorialle.

Jimmy tunnustaa, että hänellä on tunteita Mandya kohtaan. Mandy järkyttyy, ja Jimmy alkaa heti katua sanojaan.

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
01.07.2022 08:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: ITV

Seuraa meitä somessa