fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Kimin terveys romahtaa
Emmerdalen juonipaljastukset: Kimin terveys romahtaa

Tracyn hermostuttua Faith on taas majapaikkaa vailla. Hän väittää myyneensä ruumisautonsa ja antaa rahaa luottokorttivelkojaan tuskailevalle Lydialle. Chas pehmenee antamaan Faithille majapaikan. Karhu kuitenkin saa selville, ettei Faith ole saanut autoa myytyä. Faith tunnustaa ottaneensa lainaa eksältään tehdäkseen vaikutuksen perheeseensä.  

Kim voi huonosti. Hänen päätään särkee, hän on väsynyt ja unohtelee asioita. Lydia löytää hänet kartanon lattialta tajuttomana. Lääkäri tulee tutkimaan Kimin, mutta ei osaa sanoa mitään suoralta kädeltä. Kim ja Gabby pimittävät asian Jamielta. Jamie ilmoittaa antaneensa asunnon Andrealle sovinnolla, mikä pöyristyttää Kimiä ja Gabbya. 

Matty aikoo jatkaa sukupuolenkorjausprosessia leikkauksineen. Moira suhtautuu kannustavasti, mutta Matty ei uskalla kertoa asiasta Amylle. Kun hän vihdoin paljastaa asian, Amy lupaa olla hänen tukenaan. 

Vinny saa järjestää Paulin hautajaiset yksin, eikä kukaan muu tule kirkkoon. Vinny pitää tunteellista puhetta isälleen, mutta murtuu kesken kaiken ja ryntää ulos. 

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Vinny puolustaa raivokkaasti kelvotonta isäänsä

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: ITV