fbq
TVEmmerdalen juonipaljastukset: Kim saattaa Millien vakavaan vaaraan
Emmerdalen juonipaljastukset: Kim saattaa Millien vakavaan vaaraan

Mandy ujuttautuu mukaan Mackin hämärähommiin saadakseen rahaa ja menee mukaan tapaamaan Keviä. Mandy yrittää viedä miehen rahat ja ajaa heidät vaaratilanteeseen. Kev pahoinpitelee Mackin, mutta tilanteen pelastaa Charity, joka osoittautuu Kevin vanhaksi tutuksi. Loppujen lopuksi Kev ja Charity tekevät diilin keskenään. 

Charity tarjoutuu ostamaan puolet kuljetusfirmasta. Nicola ei saa kerrottua tarjouksesta Jimmylle ja alkaa Charityn kiristämänä tehdä omia ratkaisujaan Jimmyn selän takana.

Charity haluaa mielistellä Dinglejä ja antaa rahaa Lydialle, jotta tämä saa kuitattua Paulin tekemät luottokorttivelat ja Vinny saa maksettua hautajaiskulut. 

Kim pakottaa Jamien Gabbyn mukaan vauvan ultraäänitutkimukseen, ja Jamie liikuttuu nähdessään vauvan ultrassa. Andrea pyytää Kimiä vahtimaan Millietä, mutta tämä tuupertuu kesken kaiken. Kun hän palaa tajuihinsa, Millie on saanut allergisen kohtauksen. Jamie saapuu paikalle ja kauhistuu. Andrea kieltää Kimiä jatkossa näkemästä Millietä. 

Marlon ja Chas joutuvat rahapulassa irtisanomaan Mattyn. Marlon päättää myös nostaa Billyn ja Ellisin vuokraa, ja miehet päättävätkin pian alkaa katsella uutta asuntoa. 

Ellis luulee Priyan lähettäneen hänelle romanttisesta lahjan. April paljastaa Cathyn olleen asialla. Ellis yrittää lähentyä Priyaa, mutta Priya tunnustaa, ettei hän ole päässyt vielä yli Alista. 

Meena panikoi, että Ethan kertoo ”äitinsä” viesteistä Charlesille ja onnistuukin estämään häntä.  

Lue myös: Emmerdalen juonipaljastukset: Meena huijaa Ethania pöyristyttävällä tavalla

Emmerdale MTV3-kanavalla MA–PE. 

Tilaa Katso kotiisi tästä.  

27.05.2022 08:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: ITV

Seuraa meitä somessa