fbq
TVEi herkille! Kauniiden ja rohkeiden viikko alkaa karmealla ampumisella – luvassa verta, kuolemaa ja kyyneleitä
Ei herkille! Kauniiden ja rohkeiden viikko alkaa karmealla ampumisella – luvassa verta, kuolemaa ja kyyneleitä

Sheila sekoaa lopullisesti ja yrittää ampua Steffyn. Hän kaivaa pistoolin esiin, ja juuri kun hän painaa liipaisinta, syöksyy Finnegan paikalle. Steffylle tarkoitettu luoti osuu Finneganiin. Tragedia on valmis. Viulut soivat, kun elo Finneganin silmistä hiipuu. Steffy itkee. Sheila itkee. Steffy yrittää soittaa poliisit, mutta Sheila ampuu hänetkin. Verta on kaikkialla. Sheila yrittää naamioida tekonsa ryöstöksi ja pakenee itku kurkussa.

Roskisreissulla oleva Deacon löytää likaisten jätesäkkien seasta avioparin hurmeiset ruumiit. Hän soittaa apua. Piipaa-autot saapuvat. Ensiapuhenkilöt ilmoittavat, että Steffy onkin juuri ja juuri elossa. Poliisi kuulustelee Deaconia. Sillä välin Sheila katsoo peilistä aavemaista kuvajaistaan hokien itselleen, että hän tappoi oman poikansa. 

Lue myös: Näin tv-pahiksena tuttu Tatu Sinisalo pääsee eroon roolista: "Väkivalta jää kaikumaan kehoon pitkäksi aikaa"

Deacon soittaa Ridgelle, joka vastaa äreänä. Deacon kertoo, että Steffy ja Finnegan on ammuttu, ja että Finnegan on kuollut. Ridge ja kumppanit ryntäävät sairaalaan. Deacon vie suruviestin myös Sheilalle, joka ei tietenkään paljasta osuuttaan tapahtuneeseen. Deacon lohduttaa Sheilaa, joka salakähmäisesti kuulustelee Deaconia siitä, mitä hän näki tai kuuli. Sheila saa kuulla Deaconilta, että Steffy jäi eloon. 

Sheila saapuu sairaalaan, eikä kukaan aavista häntä syypääksi tapahtumiin. Sairaalalle saapuu myös Finneganin kasvattiäiti Li – jälleen yksi este Sheilan ja Finneganin välillä – joka estää Sheilaa hyvästelemästä poikaansa.

Lue myös: Näkökulma: Kantakaa vastuu, tv:n tekijät! Näitä ällöohjelmia en halua katsoa - eivät sovi herkille

Kauniit ja rohkeat MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaista perjantaihin klo 17.30.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä! 

29.07.2022 18:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Bell-Phillip Television Productions

Seuraa meitä somessa