fbq
TVDiili-finaali käydään tänään – Kumpi vie voiton, Clarissa vai Mikko?
Diili-finaali käydään tänään – Kumpi vie voiton, Clarissa vai Mikko?

Diili-ohjelmassa eletään jännittäviä aikoja, kun tänään (9.6.) esitettävässä jaksossa käydään finaali. Voittopotista taistelevat Clarissa Hedman ja Mikko Vehmas.

Jaajo Linnonmaa etsii kunnianhimoista ja päämäärätietoista yhtiökumppania tällä Diili-kaudella. Pääpottina on 20 000 euron starttiraha kilpailijan uudelle yritykselle,  taloushallintopaketti ja tietysti Jaajon tuki verkostoitumiseen ja bisnesosaamiseen.

Finaalissa kilpailijoiden tehtävänä on esitellä oma yritysideansa mahdollisimman houkuttelevana ja myyvänä pakettina tunnetuille sijoittajille. Sijoittajien lisäksi myös Jaajo ja hänen neuvonantajansa Noora Fagerstöm ja Toni Lähde kuuntelevat finalistien esitykset. 

Finaalitehtävässä kilpailijat Clarissa ja Mikko saavat avukseen vanhoja kanssakilpailijoita. Clarissan joukkueeseen kuuluvat Svante, Dora, Axel ja Vili. Mikon apuna toimivat Jami, Tiina, Sirly ja Henri.

Clarissan yritysidea keskittyy karvaisempiin olentoihin. Clarissa haluaa auttaa eläimiä ja niiden omistajia uudenlaisella sovelluksella, josta löytyvät kaikki mahdolliset palvelut kynsien leikkuusta eläinlääkäripalveluihin. 

Mikko haluaa keskittyä kotimaan matkailuun. Hänen mahdollinen yrityksensä tuottaisi paikallisia tapahtumia pienempiin kuntiin. 

Lue myös: Diili-pomo Jaajo Linnonmaa: "Siitä se viihdearvo tulee, kun ihmiset epäonnistuvat"

Diilin finaali käydään Nelosella ja Ruudussa torstaina 9.6. klo 20. 
 

09.06.2022 17:15 | Teksti: Julia Roine | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa