fbq
TVChanel, 29, muokkautti ulkonäköään tienatakseen rahaa – alapääkuva meinasi pilata kaiken
Chanel, 29, muokkautti ulkonäköään tienatakseen rahaa – alapääkuva meinasi pilata kaiken

Botched: Mokatut kauneusleikkaukset -sarjan toisessa jaksossa kauneuskirurgi Terry Dubrow ja Paul Nassif tyrmäävät Chanelin, 29, pyynnön isommista silikoneista.

Chanel kertoo jaksossa olleensa kouluiässä hyvin hoikka, ja hän olisi halunnut olla ”Coca-Cola-pullon muotoinen”. Chanel päätti hankkia täydellisen ulkomuodon, jonka avulla hän tienaisi. 

– Kävelin erään klubin ohi päivittäin. Ihmettelin, mitä siellä tehtiin. Sieltä tuli pihalle naisia, jotka nousivat hienoihin autoihin. Soitin heille, ja he pyysivät palaamaan 18-vuotiaana. Jos he pitäisivät minusta, saisin töitä. Saavuin klubille puoli tuntia ennen kuin täytin 18 vuotta. Kun kello löi kaksitoista, näytin taitoni, ja sain pestin. Siitä lähtien olen ollut eksoottinen tanssija. Tein niin paljon rahaa, että pystyn lopettamaan ne hommat, Chanel kertoo jaksossa. 

Lue myös: "Nenäni haisee simpukalta" Ruotsalainen tv-kasvo kertoo tv:ssä epäonnistuneesta kauneusleikkauksesta - outo hajuhaitta seurauksena

Tiukka ei 

Chanel on käynyt leikkauttamassa itseään ympäri maailmaa, niin Kolumbiassa kuin Boliviassa. Hänen nenänsä on leikattu kolmesti ja rinnat samoin. Nännipihoja on pienennetty, suuontelon rasvatyynyt on poistettu ja rasvaa on siirretty takapuoleen. 

– Otan botoxia kolmen ja huulitäytettä neljän kuukauden välein. Tällä hetkellä nännipihani ovat mielestäni eri paria. Lisäksi haluan isommat implantit. Sitä tässä ammatissa haetaan. 

– Ryntäät tuovat rahaa! hän jatkaa.

Chanelilla oli aikaisemmin Instagramissa 1,2 miljoonaa seuraajaa, mutta sivusto poistettiin käytöstä. Chanelin kaveri paljastaa, että syynä oli Chanelin julkaisema alapääkuva. Hän julkaisee usein myös kuvia takamuksestaan. 

– Harmi, että pienikin vilaus alapäästä voi viedä pitkälle tai sitten perikatoon. 

Tällä hetkellä Chanelilla on rinnoissaan kahdeksan desilitraa silikonia. Hän toivoo, että kauneuskirurgit voisivat muokata hänen nännipihojaan ja että hän saisi rintoihin lisää täytettä. 

Molemmat kirurgit sanovat ei Chanelin haaveille. 

–  Mikään valmistaja ei tee kahdeksaa desiä suurempia silikoni-implantteja. Keittosuolaimplantin voi ylitäyttää, mutta sellainen on vaarallista puuhaa, jota takuu ei kata, Terry Dubrow toteaa. 

Botched: Mokatut kauneusleikkaukset keskiviikkona 25.1. kello 22 Avalla. Katsottavissa myös MTV Katsomossa ja C Morella. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
25.01.2023 10:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: All Over Press, Instagram

Seuraa meitä somessa