fbq
TV Cassandra petti puolisoaan humalassa eksänsä kanssa – kertoo dokumentissa, miten suhteelle kävi
Cassandra petti puolisoaan humalassa eksänsä kanssa – kertoo dokumentissa, miten suhteelle kävi

Perjantai-dokkarissa 18.11. Pettäjät kolme ihmistä kertoo, miten he ovat päätyneet pettämään kumppaniaan ja mitä siitä on seurannut. 

Cassandra on pettänyt, mutta hän ei koe olevansa pettäjä. Toisinaan hän huomaa olevansa keskellä keskustelua, jossa pettäjistä puhutaan yhtenäisenä ryhmänä: pettäjä on aina pettäjä.

– Olen yrittänyt tuoda näihin keskusteluihin sitä näkökulmaa, että minäkin, tämä teidän rakas ystävänne, olen sellainen pettäjä, josta te juuri puhutte, Cassandra sanoo dokumentissa. 

Cassandra petti kumppaniaan viettäessään iltaa toisen miehen kanssa omassa kodissaan. Kaksikko joi alkoholia, ja he päätyivät harrastamaan seksiä. Cassandra keskeytti tilanteen alkumetreillä. Hän oli järkyttynyt teostaan eikä voinut ymmärtää, miksi oli toiminut niin.

–  Olin kotona yksin. Olin juomassa yksin. Ajattelin, että haluan seuraa. Olin mun eksän kanssa vielä kavereita. Hän ehdotti, että jos voisi tulla mun kanssa sinne seuraksi. Ajattelin, että tulkoon vaan. Sit me juteltiin, hän alustaa.

– Kun oli kuitenkin sitä humalatilaa, niin päädyttiin tilanteeseen, että mä petin. Mutta siinä tapahtui kuitenkin silleen, että aika alkumetreillä tajusin sen tilanteen ja rupesin itkemään, että mä oon ihan hirveä ihminen, että miten pystyn tekemään tälleen, mä en halua tätä. En mä tiedä, mikä muhun meni, Cassandra toteaa.

Lue myös: Vain elämää: Näin alkoholisoitunut Tommi Läntinen lopetti juomisen: "Sinä aamuna koin voimakkaan hengellisen kokemuksen" 

 Hän halusi kertoa asiasta oitis kumppanilleen, sillä hän ei halunnut rakentaa parisuhdetta valheen päälle. Pariskunta oli ennättänyt seurustella noin vuoden. 

–  Jos tämä on nyt ohi tän takia, niin sitten se on niin. Se ei ole enää mun käsissä. 

Cassandra sai tekonsa kumppaniltaan anteeksi. Hän pelkäsi alkuun, että pettämisasia nousee aina esiin riitatilanteissa, mutta pelko oli turhaa. 

–  Me jatkettiin eteenpäin, ja oon antanut itselleni anteeksi myös, mutta en luultavasti olisi, jos mun mies ei olisi antanut anteeksi. Kun hän pääsi siitä yli, se oli merkki, että munkin pitää päästä siitä yli. 

Perjantai-dokkari: Pettäjät julkaistaan Yle Areenassa perjantaina 18.11. ja esitetään samana iltana TV1:ssä Yle Perjantain Rakkaus ja rehellisyys -lähetyksessä klo 21.05.

18.11.2022 10:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Yle

Seuraa meitä somessa