fbq
TVBachelor-Tuomas kertoo, miten muutti mielensä aivan loppumetreillä: ”Viimeiset treffit muuttivat fiilikset”
Bachelor-Tuomas kertoo, miten muutti mielensä aivan loppumetreillä: ”Viimeiset treffit muuttivat fiilikset”

Bachelor-kauden päätteeksi Tuomas valitsi Hannan, mutta suhde ei jatkunut kuvausten jälkeen. Tuomaksella oli viimeisinä jäljellä Hanna ja Sari, jota moni piti ennakkosuosikkina. Hanna puolestaan oli ollut koko kauden ajan epävarma tunteistaan.

Tuomas paljastaa Katsolle muuttaneensa mielipidettään aivan hetki ennen lopullista valintaa. 
– Päätös tuli vasta loppumetreillä. Se tuli vasta ihan viimeisten treffien jälkeen. Ennen viimeisiä treffejä Sarin ja Hannan kanssa ajattelin etukäteen, että se valinta tulisi todennäköisesti olemaan Sari, mutta sitten ne viimeiset treffit muuttivat omat fiilikset, hän kertaa viimesyksyisiä tapahtumia.

Hänen mukaansa oli ratkaisevaa viettää naisten kanssa aikaa intiimisti ilman kameroita, jolloin hän sai aiempaa paremman kuvan heistä.
– Se luonnollinen tilanne, missä on kummankin helpompi olla oma itsensä eikä tarvitse jännittää mitään, niin ne ovat olleet ne hetket, jotka ovat vaikuttaneet minun päätökseeni.

Lue myös: Bachelor-Tuomaksen ja Hannan suhde koki mahalaskun: ”Ilman kameraa kemia puuttui”

Bachelor

Hannassa Tuomasta viehättivät erityisesti tämän aktiivisuus ja kunnianhimoinen ote elämään. Tärkeää oli kuitenkin löytää yhteinen huumori.
– Alkuvaiheessa tutustutaan kuitenkin vakavampien kysymyksien kautta, että mitä haluaa tulevaisuudelta ja mitä haluaa parisuhteelta ja millainen ihmisenä on, niin sitten kun löydettiin sitä huumoripuolta enemmän, niin se oli myös toinen tekijä, mikä käänsi vaakakupin.

Tuomas on kertonut, ettei kemiaa kuitenkaan kuvausten jälkeen löytänyt, vaikkakin Hanna kritisoi häntä Bachelor: Ruusun jälkeen -ohjelmassa siitä, etteivät he edes tavanneet kovin monta kertaa ja Tuomas päätti tutustumisen lyhyeen yksipuolisesti.  

Lue myös: Hanna läväytti tv:ssä äkäisen piikin Bachelor-Tuomakselle - suhde päättyi hyytävästi: "Nähtiin kaksi kertaa ja sitten sä olit jo..."

Myös Sari kertoi samassa ohjelmassa, että hänen tunteensa Tuomasta kohtaan jäivät laimeiksi ja hän oli helpottunut, ettei Tuomas valinnut häntä. 

Bachelor 2022 -kausi katsottavissa mtv-palvelussa ja C Moressa. 

 Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

18.05.2022 18:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen, Matti Tuomela | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa