fbq
TVArktinen retkikunta -sarjassa julkkikset joutuvat jääkarhuvaaraan: ”Me ollaan McDonald’s niille”
Arktinen retkikunta -sarjassa julkkikset joutuvat jääkarhuvaaraan: ”Me ollaan McDonald’s niille”

Keskiviikkona 18.1. alkaa Arktinen retkikunta -sarja, jossa suomalaisjulkimot lähtevät Grönlantiin ihmettelemään ilmastonmuutosta.

Mukana retkellä ovat juontaja Katja Ståhl, ex-ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräinen, tosi-tv-julkkis Sauli Koskinen, tubettaja Roni Back, yrittäjä Markku ”Mato” Valtonen ja toimittaja Ina Mikkola.

Lisäksi mukana on Patrick ”Pata” Degerman, joka on 25 vuoden ajan luotsannut useita retkikuntia ympäri maailmaa. 

Ensimmäisessä jaksossa retkikunta saapuu Grönlannin arktiselle erämaa-alueelle. Patrik kertoo, että viimeisen kuukauden aikana alueella on ammuttu kuusi jääkarhua. Heidän onkin tärkeää virittää oikeaoppinen jääkarhuaita turvallisuuden takaamiseksi.

– Sit se tieto, että täällä on paljon jääkarhuja. Tää paikka on semmonen, että me nähdään ne tosi myöhään. Et pitää olla oikeesti tosi skarppina. Kaisakin oli, et mitä ne muka täällä tekis. Ööö, me ollaan McDonald’s niille, juontaja Katja Ståhl pälyilee vuoristoista ympäristöä. 

– Ei se mitään. Olenhan jääkarhuaitavastaava, Katja hymähtää. 

Lue myös: Katja Ståhlin tähdittämään Arktinen retkikunta -ohjelmaan otettiin vain hyviä tyyppejä: ”Se on ihan konkreettisella tasolla tärkeää selviämisen kannalta”

Arktinen retkikunta TV5:llä ja discovery+-palvelussa keskiviikkoisin. Seuraava jakso julkaistaan viikon ennakkoon discovery+:ssa.
 

18.01.2023 09:04 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa