fbq
TVAnna Brotkinille tarjottiin Rakkaat lapset -sarjan käsikirjoittamista kesken haastavan tilanteen – ”En kerta kaikkiaan voinut kieltäytyä”
Anna Brotkinille tarjottiin Rakkaat lapset -sarjan käsikirjoittamista kesken haastavan tilanteen – ”En kerta kaikkiaan voinut kieltäytyä”

TV1:n uudessa Rakkaat lapset -sarjassa päärooleissa näyttelevät jo Siskonpeti-sarjassa yhteistyötä tehneet Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä ja Sanna Stellan.

Sarjan yhteys Siskonpetiin ei pääty keskeisiin näyttelijöihin, vaan ohjaajana ja myös yhtenä käsikirjoittajana on toiminut Anna Dahlman. Käsikirjoitustiimiin kuuluivat myös näyttelijäryhmän Niina Lahtinen ja lisäksi Aikuiset-sarjan luoja Anna Brotkin.

– Kun Rakkaat lapset -yhteistyötä ehdotettiin, minulla oli hyvin kiireinen vaihe elämässä. Olen kuitenkin ollut Siskonpeti-fani jo ihan alusta lähtien, joten en kerta kaikkiaan voinut kieltäytyä tarjouksesta, Brotkin kertoo.

– Oli hyvin inspiroivaa kirjoittaa, kun meillä oli ennakkoon tiedossa, kuka näyttelijä olisi missäkin roolissa, Brotkin sanoo.

Lue myös: Aikuiset-sarjan kolmas ja viimeinen kausi on täällä – Anna Airola: "Kasvoin isoksi Oonan kanssa samaan tahtiin"

Aikuiset on jo tähän mennessä voittanut kolme Kultainen Venla -palkintoa (vuoden käsikirjoittaja, ohjaaja ja komediaohjelma), ja tulevankin gaalan short list -vaiheessa se on ehdolla viidessä eri kategoriassa. Kolmanteen kauteensa tänä vuonna päättynyt sarja on ollut myös pysyvä katsojasuosikki ja median lemmikki.

– En voi väittää, etteikö Aikuisten menestys aiheuttaisi minulle paineita tulevien töiden osalta. Mutta se on sellaista hyvää painetta, ei millään tavalla lamauttavaa, Brotkin vakuuttaa hymyillen.

Rakkaat lapset alkaa TV1:llä torstaina 24. marraskuuta kello 20.00. Sarjan kaikki jaksot tulevat samana päivänä Yle Areenaan.

Rakkaat lapset Anna Brotkin Anna Dahlman
Anna Dahlman ja Anna Brotkin

 

24.11.2022 18:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa