fbq
TV90 päivää morsiamena -kohuparin suhde hajoamispisteessä – avioehto suututtaa morsiamen lopullisesti
90 päivää morsiamena -kohuparin suhde hajoamispisteessä – avioehto suututtaa morsiamen lopullisesti

90 päivää morsiamena -sarjan yhdeksännellä kaudella on seurattu muun muassa Shaeedan ja Bilalin värikästä suhdetta, joka ei kuukauden Yhdysvalloissa yhdessä asustelemisen jälkeen näytä ruusuiselta.

Juttu sisältää paljastuksia sarjan uusimmasta jaksosta.

Yhdysvaltalainen Bilal herätti kauden alussa kummastusta testattuaan karibialaista Shaeedaa. Hän ei halunnut näyttää heti omaa kotiaan, joka kielisi hänen varakkuudestaan, vaan vei morsiamen ensin rähjäiseen lapsuudenkotiinsa.

Shaeeda oli järkyttynyt ja leppyi vasta, kun sai tietää sulhasen olevan todellisuudessa hyvissä varoissa.

Lue myös: 90 päivää morsiamena: Sulhasensa huijaamaksi tullut Shaeeda näkee rakkaansa ränsistyneet talon ja auton: ”En halua olla täällä”

Nyt paria hiertää avioehto. Bilal haluaisi suojata omaisuutensa, mutta Shaeeda on jyrkästi sitä vastaan. Shaeeda myöntää, että suhde on ollut muutenkin karikkoinen. Heillä on ollut paljon riitaa.

Uusimmassa jaksossa Shaeeda on suuttunut Bilalin ehdottamasta avioehdosta niin, että on lähtenyt miehensä luota muualle yöksi. Hän puhuu videopuhelua kotimaahansa ja saa siskoiltaan kannustusta ajatukselle, että hän haluaa avioehtoon maininnan lasten hankinnasta ennen kuin hän täyttää 40 vuotta. 

Hän esittää ajatuksensa myöhemmin Bilalille, joka hämmentyy.
– Jännä, että otat asian esiin, kun emme edes tiedä, tuleeko häitä, Bilal tuhahtaa.

Pari lähtee matkalle saadakseen kipinän syttymään uudelleen, mutta he tuntuvat vain nahistelevan jokaisesta pikkuasiasta ja etääntyvän toisistaan entistä enemmän. 

– Tullessani Amerikkaan odotin satukirjaromanssia, amerikkalaista unelmaa. Sattuu sanoa tämä, mutta en ole enää varma, hän tilittää kameralle. 

Myös pettyneen oloinen Bilal toteaa, ettei ole enää ollenkaan varma suhteen tulevaisuudesta.

Lue myös: Uusi 90 päivää morsiamena -pari Bilal ja Shaeeda Katson haastattelussa: "Minusta on luotu sarjan konna"

90 päivää morsiamena tiistaisin TLC:llä ja discovery+-palvelussa.

20.07.2022 17:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa