fbq
SuoratoistoViivi Altonen paljastaa, mikä oli kamalinta Erikoisjoukoissa: ”Kylmään suihkuun mentiin vain pakon edessä”
Viivi Altonen paljastaa, mikä oli kamalinta Erikoisjoukoissa: ”Kylmään suihkuun mentiin vain pakon edessä”

Yksi heistä on vuoden 2020 Miss Suomi Viivi Altonen. Viivi joutui totuttelemaan heti ensimmäisenä päivänä karuun parakkielämään, josta puuttuivat kaikki kauneudenhoitoon kuuluvat asiat. Ilman lämmitystä valot päällä vanhassa kalkkitehtaassa nukkuneet kokelaat kävivät tarpeillaan kylki kyljessä ulkohuussissa ja peseytyivät jääkylmässä suihkussa.

Ajatus missistä istumassa kylmällä reiällä ulkohuussissa vieretysten miesten kanssa herättää hilpeyttä myös Viivissä. Yllättäen tarpeilla käynti ei ollut Viiville kuitenkaan suurin ongelma.

– Ulkohuussi ei ollut kuitenkaan ongelma, vaan se oli minulle pelkkä vessa muiden joukossa. Sen sijaan jääkylmä suihku oli karsea eikä ollut kovassa huudossa. Sinne mentiin yleensä vasta, kun oli aivan pakko, Viivi paljastaa.

Lue myös: Henna Virkkunen yllättyi Erikoisjoukot-realitykilpailun rankkuudesta: ”Odotin jotain Uuno Turhapuro armeijassa -tyylistä ohjelmaa”

Erikoisjoukot Sunneva Sjögren

Myös missiemo Sunneva Sjögren osallistui kilpailuun. Omien sanojensa mukaan kaikkea extremeä rakastava Sunneva onnistui kuitenkin telomaan itsensä pahasti heti ensimmäisenä päivänä.

– Suojuoksuni jäi yhtä lyhyeksi kuin kananlento. Minulla meni nivelsiteet tohjoksi ja jouduin magneettikuvaukseen. Miss Suomi -finaalissa minulla oli robottijalka, ja kuntoutus jatkuu edelleen, Sunneva paljastaa.

Erikoisjoukot alkaa Ruudussa maanantaina 30.5.  Ensimmäinen jakso nähdään myös Nelosella ma 30.5. klo 21.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
26.05.2022 18:15 | Teksti: Tuomas Riskala | Kuvat: Aller / Atte Kajova

Seuraa meitä somessa