fbq
SuoratoistoVeitola.doc: Salaliittoteoreetikko Sofia Keitaanranta uskoo eliitin pedofiliarinkiin: "Suomessakin on joitakin tapauksia"
Veitola.doc: Salaliittoteoreetikko Sofia Keitaanranta uskoo eliitin pedofiliarinkiin: "Suomessakin on joitakin tapauksia"

Maria Veitola ja dokumentaristi Sami Kieksi tutustuvat dokumenttisarjan Veitola.docin neljännessä ja viimeisessä jaksossa vaihtoehtoista totuutta etsiviin ihmisiin, jotka ovat menettäneet luottamuksensa demokratiaan, tutkittuun tietoon, mediaan ja koko yhteiskuntaan. Jakso tulee nähtäville MTV Katsomoon torstaina 19.1.

Sofia Keitaanranta tunnetaan salaliittoteoreetikkona. Hän tuottaa blogisisältöä, jossa hän opastaa lukijoitaan henkisen kasvun kysymyksissä. Hän on puhunut videoillaan myös eliitin pyörittämästä pedofiliaringistä, joka pyörii hänen mukaansa Suomessakin.

Maria Veitola kysyy jaksossa Sofialta tarkemmin aiheesta.

– Mä itse uskon, että maailman eliitti, alle yksi prosentti täällä, pyörittää sellasta pedofiilirinkiä, mihin kuuluu kaikenlaista hirveetä lapsikauppaa ja uhrauksia. Uskon, että siellä on niitä tiettyjä sukuja, jotka on maailmaa johtanut täällä ehkä jo vuosisatoja, Sofia sanoo.

Maria muistuttaa, että kyseessä ovat erittäin raskaat syytökset, joita ei pitäisi tuosta noin vain heitellä, vaan pitäisi olla hyvät todisteet. Hän kysyy, mistä Sofia on saanut todisteita. 

– Internetistä löytyy paljon tietoa. Ei mistään googlesta löydy, mutta jos osaa etsiä oikeista hakukoneista, niin törmää ihan ihmisten omiin kirjoituksiin. Suomessakin on joitakin tapauksia. Jos täällä meidän lintukodossakin tapahtuu tällaisia hirveyksiä, niin mitä sitten tuolla isossa maailmassa voi tapahtua? Siksi sitä ei ehkä ollut niin vaikea uskoa, Sofia toteaa.

Maria mainitsee, että Sofialla on iso seuraajakunta netissä ja siten myös paljon vastuuta.

– Harvoin mä väitän mistään, että joku on sataprosenttisesti totta. Yleensä se on silleen, että oon kuullut tällaisen asian, hän tarkentaa.

Lue myös: Maria Veitola yllättyi ennakkoluuloistaan seksityöläisiä kohtaan: ”Huomasin sisältäni nousevan ihmeellisiä tunteita ja ajatuksia”

Veitola.doc torstaisin MTV Katsomossa. 
 

17.01.2023 16:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa