fbq
SuoratoistoUEFA Super Cup pelataan ensimmäistä kertaa Suomessa – pelejä voi seurata myös suoratoistopalvelusta
UEFA Super Cup pelataan ensimmäistä kertaa Suomessa – pelejä voi seurata myös suoratoistopalvelusta

Jalkapallon UEFA Super Cup pelataan ensimmäistä kertaa Suomessa keskiviikosta 10.8. alkaen. C More lähettää ottelutapahtumat suorana loppuunmyydyltä Olympiastadionilta ja sukeltaa Helsingin kisatorien tunnelmaan. 

Ottelupäivänä, keskiviikkona 10.8., pitkä ennakkostudio käynnistyy C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More Sport 2 -kanavalla klo 20.00. 

Olympiastadionilla studiota luotsaa Peetu Pasanen, ja lähetyksessä asiantuntijoina ovat Antti Niemi sekä Mika Väyrynen. Lähetyksessä nähdään myös kaksinkertaiset Super Cup -voittajat Jari Litmanen ja Sami Hyypiä. Klo 22.00 alkavan ottelun selostaa Tuomas Virkkunen. MTV3-kanavan katsojat hyppäävät mukaan lähetykseen klo 21.30 alkaen. 

Lue myös: Mervi Kallio lähti Maikkarilta – uusikin työ liittyy urheiluun

Jättiottelu Super Cup on arvoltaan, kansainvälisen kiinnostuksen osalta sekä tuotannon kokoluokassa suurimpia yksittäisiä otteluita, mitä Suomessa on järjestetty. C More ja MTV vastaavat ottelun kansainvälisestä tv-tuotannosta. 

MTV:n Urheilun ohjelmapäälikkö Markus Autero kertoo tiedotteessa, että tapahtumaa ja tv-tuotantoa on suunniteltu jo syksystä lähtien. 

 – Ottelun tuotanto on lähes Mestarien liigan finaalin kokoinen. Sen tekeminen on meille hieno haaste. Tämä tapahtuma on samalla täydellinen lähtölaukaus C Moren upeaan jalkapallosyksyyn. 

Huippujalkapallo jatkuu C Moressa heti Super Cupin perään, kun Espanjan La Liga ja Italian Serie A käynnistyvät. Kauden avauksen kunniaksi C Moressa seurataan 13. elokuuta pelattavia otteluita pitkän ottelustudion kera. Ennakkostudio AC Milan–Udinese-otteluun alkaa klo 19.00, ja heti ottelun jälkeen studio jatkaa seuraamaan Barcelonan ja Rayo Vallecanon kohtaamista La Ligassa.

Tiivistetyllä tahdilla pelattavan Mestarien liigan lohkovaihe potkaistaan käyntiin 6. syyskuuta. Syyskuun lopulla puolestaan Nations Leaguen otteluissa seurataan Euroopan huippujoukkueiden viimeisiä otteluita ennen marras-joulukuun taitteessa pelattavia jalkapallon MM-kisoja.

 Vuoden huipentavia MM-kisoja seurataan tiiviisti myös C Moressa. MTV ja C More esittävät Qatarissa pelattavista FIFA:n jalkapallon MM-kisoista suorana yhteensä 22 ottelua.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
10.08.2022 15:15 | Teksti: Katson toimitus | Kuvat: C More

Seuraa meitä somessa