fbq
SuoratoistoTommi Korpela oli lannistua reality-ohjelmien vyöryn alla – ”Tuottajat tajusivat, että muutamalla eurolla saa tehtyä kokonaisia sarjoja”
Tommi Korpela oli lannistua reality-ohjelmien vyöryn alla – ”Tuottajat tajusivat, että muutamalla eurolla saa tehtyä kokonaisia sarjoja”

C Moren uudessa Musta valo -jännityssarjassa poliisin rikostutkija Anna Valli (Maria Sid) saa selvitettäväkseen Tommi Korpelan näyttelemän rikollispomon Lefa Halmeen Jape-pojan katoamista. Lefa sattuu myös olemaan Annan entinen rakastettu.

Petri Karran samannimiseen romaaniin perustuva Musta valo edustaa tyylillisesti sellaista suomalaista rikosdraamaa, joihin on viime vuosina saatu enenevissä määrin myös monikansallisia suoratoistojättejä yhteistyökumppaneiksi. Korpela onkin tyytyväinen, että Suomessa panostetaan jälleen aikaa ja rahaa draamatuotantoihin.

– Välillä oli todella huolestuttavaa kehitystä. Suuri murros tapahtui silloin, kun reality-ohjelmat kunnolla keksittiin ja tuottajat tajusivat, että muutamalla eurolla saa tehtyä kokonaisia sarjoja. Oli lannistavaa, kuinka siinä kohtaa tehtiin draamasarjojakin aivan naurettavan pienillä budjeteilla, Korpela valaisee.

– Onneksi nyt on tullut toisenlainen buumi ja esimerkiksi C Moren kaltaiset toimijat tekevät valtavia satsauksia Suomessakin ja tulee huolella tehtyjä fiktiosarjoja. Samaan aikaan suomalainen elokuvakin tekee nyt valtavia harppauksia, Korpela iloitsee.

Lue myös: Maria Sid ja Aikuiset-sarjan Elias Salonen näyttelevät äitiä ja poikaa Musta valo -uutuussarjassa – ”Tarina menee heti tunteiden syvään päätyyn”

Musta valo alkaa C Morella 8. joulukuuta 2022.

Musta valo
Tommi Korpela esittää Musta valo -sarjassa gangsteripomoa Lefa Halmetta.


 

09.12.2022 08:45 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Timo Korhonen, C More

Seuraa meitä somessa