fbq
SuoratoistoThe Harlins -sarjassa nähdään tunteellinen hetki, kun Johanna tekee positiivisen raskaustestin – Rennyltä tyhjentävä kommentti
The Harlins -sarjassa nähdään tunteellinen hetki, kun Johanna tekee positiivisen raskaustestin – Rennyltä tyhjentävä kommentti

The Harlins -realitysarjassa Johanna Harlin on puhunut toistuvasti vauvakuumeestaan. Lapsien saaminen olisi myös elokuvaohjaaja Renny Harlinin, 62, unelma. Rennyllä on yksi lapsi entuudestaan, 25-vuotias Luukas

Realitysarjan keskiviikkona 18.5. julkaistuissa jaksoissa Johanna kertoo vauvakuumeestaan. Se on niin kova, että siitä on jopa hankala puhua. 

Lue myös: The Harlins: Johannan käytetyn auton hintaiset housut katoavat pesulassa – Renny uhkaa virkavallalla

– Mä oon vähän seonnut siitä. Näen puistossa äitejä. Näen kaikkia raskaana olevia. Sama Instagramissa. Kaikki on raskaana, ja kaikki on saamassa lapsia. Tai kaikilla on lapsia. Olen jopa vähän kateellinen. Välillä pitää laittaa puhelin pois, Johanna toteaa rakkaalleen kävelyllä. 

Johanna haaveilee isosta lapsikatraasta. 

– En kestä, kuinka hyvä isä olisit, Johanna lepertelee rakkaalleen. 

– Mun on pakko saada lapsi! hän jatkaa. 

Myös Renny kehuu Johannaa. 

– Sä oot maailman paras äiti. Tiedän sen. 

Nokka ei kauaa tuhissut

Renny ja Johanna ovat muuttaneet Lontoosta työprojektin perässä Kreikkaan. Pariskunta on asettunut isoon, hulppeaan villaan keskelle maaseutua. Johannan unelmien päivä koittaa siellä. 

Johanna on vessassa tekemässä raskaustestiä, joka näyttää toivottua tulosta. Hän puhkeaa vuolaaseen itkuun. Renny kuulee rakkaansa itkun alakerrasta ja kipuaa kylpyhuoneeseen. 

Renny ottaa Johannan syleilyynsä. 

– Rakas, rakas! Renny huudahtaa. 

Johanna ei tahdo uskoa tulosta todeksi. 

– No ei meillä kauaa nokka tuhissut, Renny nauraa. 

Lue myös: Renny ja Johanna Harlinin suurin haave toteutuu tv-sarjassa: raskaustesti näytti plussaa

Johanna myöntää, että häiden jälkeen toive raskaudesta meni hänen osaltaan ”överiksi”. Johannaa myös huoletti, olisiko hänen taustansa saattanut vaikuttaa raskaaksi tuloon. Johanna on harrastanut fitnessiä ja hänellä on ollut syömishäiriö. 

Lue myös: Johanna Harlin paljastaa tosi-tv-sarjassa rankan syömishäiriötaustansa – painoa alimmillaan 47 kiloa: "Sydämeni meinasi pysähtyä"

– Vaikka molemmat toivottiin sitä (raskaus) niin paljon, niin sovittiin, ettei puhuta koko ajan siitä. 

Seuraavana päivänä rakastavaiset eivät edelleenkään tahdo uskoa tapahtunutta todeksi. He ihailevat yhdessä takapihallaan maisemia ja huokailevat. 

– Tervetuloa paratiisiin, tervetuloa täydelliseen elämään, Johanna iloitsee. 

Pariskunta haluaa kertoa ilouutisesta merkityksellisellä tavalla Johannan perheelle. He soittavat videopuhelun Johannan äidin syntymäpäivänä Suomeen. Lisäksi he ovat lähettäneet postissa pienen paketin, jossa on nalle, jonka kaulassa roikkuu päivämäärä lasketusta ajasta. 

Perhe ei aluksi tajua, mistä on kyse. Katso videolta perheen reaktio!

The Harlins katsottavissa mtv-palvelussa.

Tilaa Katso kotiisi tästä 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
19.05.2022 16:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa