fbq
SuoratoistoTänään tv:ssä: Sofia Belórf saa ex-rakkaaltaan suoran tarjouksen: "Hän haluaisi erittäin vahvasti..."
Tänään tv:ssä: Sofia Belórf saa ex-rakkaaltaan suoran tarjouksen: "Hän haluaisi erittäin vahvasti..."

Kohukaunotar Sofia Belórfin luksuselämää raottavan Sofian salaisuudet -sarjan toisen tuotantokauden viimeisessä jaksossa kohukaunottaren brittiläinen ex-kumppani on kosiskellut Sofiaa muuttamaan kanssaan Monacoon.

Ex-rakas Luke on ostamassa asuntoa Monacosta, ja hän ottaa Sofian mukaan miljoonalukaalin asuntonäyttöön. Se yllättää Sofian.

- Hän haluaisi erittäin vahvasti, jos voi käyttää sanaa, palata yhteen. En halua tuottaa hänelle liikaa odotuksia, Sofia myöntää.

Kaunotar paljastaa, ettei ole varma siitä, onko Luken tapaaminen hyvä asia, mutta hän päättää tunnustella päivällä herääviä tunteita.

Lue myös: Sofia Belórf povaa ohjelmassaan kohusuhteen tulevaisuutta: "En näe hirveästi valoa"

Sofia Belórf
Miljoona-asunto lyö Sofian ällikällä.

Kaksikko ajaa taksilla korkean tornitalon luokse. Miljoona-asunnon parvekkeelta aukeaa huikea näkymä sinisenä hohtelevalle Välimerelle, Monacon ruhtinaskunnan yli.

- Olen sanaton, Sofia päivittelee nähdessään asunnon.

- Tämä on uskomatonta, Lukekin myöntää.

Lue myös: Sofia Belórf itkee ohjelmassaan muistellessaan menneitä: "Olin niin onnellinen"

Sofia on upeasta asunnosta mykistynyt.

- Kyllä tämä aika hiljaiseksi vetää. Mutta niin vetää tuo hintakin. En voinut käsittää, että asunto voi olla... Mielestäni tämä oli 27 miljoonaa, Sofia päivittelee.

- Kyllä minulle heti tulee mieleen, mitä täällä tekisin, mutta en halua... Tämä on kaikki niin nopeasti tapahtunut, hän takeltelee.

- En voi edes kuvitella, että 24 tuntia sitten näin hänet ensimmäistä kertaa neljään vuoteen, ja yhtäkkiä olen täällä katsomassa jotain asuntoa, mihin hän haluaisi minut asumaan.

Lue myös: Sofian salaisuudet: Räppäri William saapui vaikuttajagaalaan uusi nainen kainalossaan – Sonja Aiellolta paljonpuhuva kommentti ex-rakkaastaan

Asunnosta löytyvät kaksi parveketta mahdollistavat kaksi eri näköalaa. Toiselta parvekkeelta aukeaa merimaiseman sijaan näkymä vuorille.

- Voi valita aamuisin, mihin haluaa katsoa kahvin kanssa, Sofia visioi.

- Vaikeita päätöksiä! hän nauraa.

Sofia miettii, että saisi asunnon hienosti sisustettua, mikäli muuttaisi sinne.

Lue myös: Sofia Belórf avautuu ohjelmassaan traumaattisista kauneusoperaatioistaan: "Kun nauroin, tuli ihan ihmeellisiä ilmeitä!"

Parin päivän päästä Luke kuitenkin palaa Lontooseen, ja Sofia viettää loppuloman ystäviensä kanssa rentoutuen. Luke toivoisi edelleen, että suhde vakavoituisi, mutta Sofia ei halua luvata mitään.

11.08.2022 10:15 | Teksti: Iida Elstelä | Kuvat: Discovery+

Seuraa meitä somessa