fbq
SuoratoistoTalk show -paljastus: Tästä syystä Jethro Rostedt viihtyy Espanjassa ja muu perhe Suomessa
Talk show -paljastus: Tästä syystä Jethro Rostedt viihtyy Espanjassa ja muu perhe Suomessa

Tänään perjantaina (25.11.) julkaistiin Tiina Jylhä-Valkosen juontaman Tiinan talk show -ohjelman kolmas jakso, jossa vierailee Espanjaan pääosin muuttanut kiinteistönvälittäjä Jethro Rostedt

Ohjelman aluksi mies paljastaa, miksi viihtyy Espanjan auringon alla nykyään. 

- Olen pyörinyt siellä jo sen 20–25 vuotta, että en mä sinne nyt äskettäin ole muuttanut. Viihdyn siellä, koska aurinko paistaa ja on lämmintä ja ihmiset ovat positiivisella viballa, eivätkä sellaisella perusjökötys asenteella. Siellä kaikki ovat aina juhlatuulella, ja jengi tulee viikoksi joko juopottelee tai katselee maisemia, Jethro perustelee. 

Lue myös: Tiina Jylhä kuvaa omaa talk show’ta: ”Piinaan julkkiksia”

Osa Jethron perheestä asu Suomessa, vaikka mies asuu itse Espanjassa. 

– Luonnollisesti he käyvät Espanjassa silloin tällöin moikkaamassa samalla tavalla kuin minä käyn heitä moikkaamassa Suomessa. Käyn noin 2–3 kertaa kuussa Suomessa. Heti kun viimeinen lapsi lentää kotoa pois, niin katsotaan sitten niitä asumiskuvioita suuremmin, Jeti paljastaa.

jeti

Tiina utelee ohjelman edetessä Jethron tulevaisuuden suunnitelmia.

- Perustan vielä muutaman kebab-ravintolan ja jatkan mun pääjuttua eli kiinteistöjuttuja.

Mies kuitenkin jatkaa samaan hengenvetoon, että Espanjan kiinteistömarkkinoille hänellä ei ole kiinnostusta jatkossakaan. 

- Kyllä mun kiinteistöbisines pyörii myös jatkossa pääasiassa Suomessa vaikka olenkin enemmän aikaa muualla. On meillä 1–2 koppia Espanjassa, mutta markkinat ja se koko kiinteistö-ala siellä on sen verran haastavaa ja aivan totaalisesti erilaista kun Suomessa, niin en ole siihen ollut niin innostunut lähtemään. Siellähän saa kuka tahansa tehdä mitä tahansa, eikä ketään kiinnosta tittelit ja luvat, eikä alaa edes valvota sen suuremmin, mutta katsotaan nyt. Ehkä se aika antaa nyt odotuttaa itseään, Jethro muotoilee.

Lue myös: Hannele Lauri paljastaa tv:ssä tuntemattoman miehen piinaavan häntä: ”Harkitsen rikosilmoitusta”

jeti

Tiina kysyy Jetiltä ohjelman loppupuolella pitääkö paikkansa, että miehellä on Espanjassa myös oma yökerho. 

- No kyllä se niin taitaa olla. Minulle on tullut ehkä sellainen Sedu-kompleksi. On helvetin kiva, että on oma yökerho. Oikeasti se pönkittää egoa ja laittaa sen potenssiin kolme, Jeti nauraa pilke silmäkulmassaan.

Viime aikoina mies on ollut kohuotsikoissa erikoisen mökkikauppasotkun tiimoilta. Hjallis Harkimo kertoi Seiskassa, että on menettämässä ison määrän rahaa annettuaan rahaa ja toimeksiannon mökkikaupoista Jethron hoidettavaksi.

Jethron mukaan asia meni kuitenkin eri tavalla, koska osa rahoista oli hänen, eikä mitään riitaa ole. Hjalliksen yritykseltä ja Jethrolta karhutaan joka tapauksessa oikeusteitse nyt lähes puolen miljoonan euron saatavia.

Lue myös: Hjallis Harkimo menettää puoli miljoonaa – kesämökkikaupat Jethro Rostedtin kanssa tulivat kalliiksi

Lue myös: Hjallis Harkimo oikeusriidastaan Jethro Rostedtin kanssa: ”Ne oli kaikki mun rahoja!

Lue myös: Jethro Rostedt selittää mökkikauppasotkuaan – kiistää välirikon Hjallis Harkimoon

Tiinan talk show on katsottavissa osoitteessa tiinantalkshow.fi.

25.11.2022 13:55 | Teksti: Olli Suominen | Kuvat: Teemu Laitinen

Seuraa meitä somessa