fbq
SuoratoistoRuotsalainen ihmissuhdedraama Parittomat viikot sai jatkoa: vieläkö exä kummittelee mielessä?
Ruotsalainen ihmissuhdedraama Parittomat viikot sai jatkoa: vieläkö exä kummittelee mielessä?

Ruotsissa katsojamenestykseksi noussut ihmissuhdedraama Parittomat viikot kertoo vuoroviikkovanhemmuudesta ja vaikeasta erosta. Sarjan toinen kausi alkaa discovery+-palvelussa 28.4.

Sarjan päähenkilö on 40-vuotias kolmen lapsen sinkkuäiti Frida (Christine Meltzer), joka on juuri eronnut puolisostaan Jonasista (Linus Wahlgren). Uusi elämäntilanne osoittautuu erilaiseksi kuin hän kuvitteli. Uudenlainen arki on täynnä väärinymmärryksiä, rakkautta ja riitoja, mutta myös humoristisia tilanteita. 

Toisella kaudella Frida yrittää tapailla salaa Tobiasta, mutta Jonas vaikuttaa hänen elämäänsä yhä yllättävän paljon. Fridan iso haaste on löytää tasapaino rakkauden, perhe-elämän, työn ja ystävien välillä. Myös Jonas kamppailee oman rakkauselämänsä kanssa, johon Frida tuntuu aina tulevan väliin.

Christine Meltzerin ja Linus Wahlgrenin lisäksi sarjassa nähdään monia tunnettuja näyttelijöitä, kuten Gustaf Hammarsten, Vanna Rosenberg, Per Andersson ja Charlie Gustafsson.

Ruotsin hauskimmaksi naiseksikin tituleerattu, koomikkona erityisesti tunnettu Christine Meltzer on länsinaapurissa tunnettu myös juontajana. Hän on myös näytellyt esimerkiksi sarjassa Sommaren med släkten. Linus Wahlgren nähdään muun muassa rikossarjassa Bäckström.

Lue myös: Palkittu norjalaissarja Unelmien maa jatkuu – tässä ovat toisen kauden lähtöasetelmat

Parittomat viikot (Udda veckor) 2. kausi discovery+-palvelussa 28.4. alkaen.

28.04.2022 15:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa