fbq
SuoratoistoRockyn ja Rambon jälkeen Sylvester Stallonesta tulee realitytähti – ”Perhe on minulle nykyisin kaikki kaikessa”
Rockyn ja Rambon jälkeen Sylvester Stallonesta tulee realitytähti – ”Perhe on minulle nykyisin kaikki kaikessa”

Sylvester Stallone täytti kesällä 76 vuotta. Yhä huippukunnossa oleva Hollywood-legenda ei ole edes harkinnut uransa lopettamista. Parhaillaan ensimmäistä tv-päärooliaan SkyShowtime-sarjassa Tulsa King esittävä Stallone nähdään pian myös oman realitysarjansa tähtenä.

Sylvester Stallone ei syntynyt hopealusikka suussa. Päinvastoin, New Yorkin pahamaineiselta Hell’s Kitchen –alueelta kotoisin oleva näyttelijä raatoi rutiköyhänä vuosia ennen läpimurtoaan. Jopa Stallonen syntymä oli tuskaa täynnä, kun synnytyspihdit vaurioittivat tämän kasvoja ja aiheuttivat niihin osittaisen mutta pysyvän halvauksen.

Karua taustaa ei uskoisi, kun Stallone saapui salamavalojen räiskeessä Tulsa Kingin ensi-iltaan vaimonsa Jennifer Flavinin ja valokuvamalleilta näyttävien tyttäriensä Sophia, 26, Sistine, 24, ja Scarlet, 20, kanssa. Stallonen ja Flavinin 25-vuotista liittoa on pidetty yhtenä Hollywoodin onnellisimmista, mutta se oli vaarassa kaatua, kun Flavin haki yllättäen avioeroa syksyllä. Hakemus kuitenkin peruttiin ja Tulsa Kingin ensi-illassa Stallone julisti rakkautta perheelleen, jonka elämää seurataan pian julkaistavassa realitysarjassa.

– He ovat minulle nykyisin kaikki kaikessa. Olen laittanut aiemmin työn perheen edelle, mikä oli traaginen virhe eikä se ei tule toistumaan, Sly kertoi toimittajille punaisella matolla.

Lue myös: Sylvester Stallone tekee ensimmäisen televisiopääroolinsa tänään alkavassa Tulsa Kingissä – esittää keskilänteen karkotettua newyorkilaisgangsteria

Vielä nimeämätön realitysarja paljastaa Stallonen mukaan paljon heidän elämästään.

– Se järkyttää ihmisiä varmasti, Sly nauroi ja kertoi tehneensä sarjan tyttäriensä vuoksi.

– Haluan olla heidän kanssaan niin aito kuin mahdollista ja saada sen kaiken tallennettua.

Creed Sylvester Stallone

Sarjassa ei nähdä kuitenkaan näyttelijälegendan kaikkia lapsia. Stallonen elämän suurin tragedia tapahtui 2012, kun hänen esikoispoikansa Sage Stallone menehtyi vain 36-vuotiaana. Isänsä rinnalla elokuvissa Rocky V (1990) ja Daylight – paniikki tunnelissa (1996) näytellyt Sage kuoli sydänkohtaukseen. Hänellä oli todettu sydämen sivuääni jo kymmenvuotiaana.

Stallonella on myös toinen poika, autismia sairastava 43-vuotias Seargeoh ”Seth” Stallone, joka syntyi Sagen tavoin näyttelijän ensimmäisestä avioliitosta Sasha Stallonen kanssa. Myöskään Seth ei tiettävästi esiinny tulevassa realitysarjassa.

Esikoispojan menetys oli niin kova isku, ettei Stallone halunnut alun perin tehdä vuoden 2015 Creed-elokuvaa, josta hän sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta miessivuosasta. Lopulta sen tarina isänsä menettäneestä pojasta auttoi Stallonea kuitenkin käsittelemään Sagen kuolemaa. Elokuvasta muodostui isän rakkauskirje pojalleen.

– Ohjaaja Ryan Coogler ehdotti, että käyttäisimme Sagen valokuvaa elokuvassa. En aluksi suostunut siihen, sillä se tuntui vain aivan liian tuskalliselta. Suru on laajuudessaan mittaamaton käsite. Sen takana ei ole mitään, pelkkää tyhjyyttä. Näytteleminen antaa kuitenkin väylän tunteille. Creedin tekeminen oli lopulta parasta terapiaa, mitä pystyin suruuni saamaan, Stallone kertoi Varietyn haastattelussa.

05.12.2022 17:15 | Teksti: Tuomas Riskala | Kuvat: All Over Press, Elokuvayhtiöt

Seuraa meitä somessa