fbq
SuoratoistoPoliisikomedia tulee tiensä päähän – Brooklyn Nine-Nine ehdittiin lopettaa jo kertaalleen
Poliisikomedia tulee tiensä päähän – Brooklyn Nine-Nine ehdittiin lopettaa jo kertaalleen

Brooklyn Nine-Nine -komediasarja kertoo kuvitteellisen New Yorkin 99. piirin poliisiasemasta. Brooklyniläisellä asemalla sekoilevat muun muassa Andy Sambergin (Saturday Night Live, Palm Springs) esittämä konstaapeli Jake Peralta ja Stephanie Beatrizin näyttelemä konstaapeli Rosa Diaz.

Nyt on vuorossa tilannekomediasarjan kahdeksas tuotantokausi. Samalla se on myös finaalikausi.

Netflixissä 13. elokuuta julkaistava päätöskausi on nähty alun perin USA:ssa vuoden 2021 syksyllä. Kauden aikana konstaapeli Diaz lopettaa työnsä poliisissa, koska on pettynyt systeemiin ja aloittaa työt yksityisetsivänä. Peralta ja kumppanit puolestaan tuskailevat koronan ja Black Lives Matter -protestien parissa.

Lue myös: Yhdysvalloissa hitiksi nousseessa poliisisarja The Rookiessa seikkailee keski-ikäinen konstaapeli – perustuu tositarinaan

Vuonna 2013 aloittanut Brooklyn Nine-Nine on siitä kiinnostava tapaus, että se ehdittiin jo lopettaa viiden kauden jälkeen. Fox-kanavan hyllyttämispäätöksestä oli kuitenkin kulunut vain päivä, kun kilpailija NBC kertoi ottavansa sarjan omaan talliinsa.

Suomen perinteisen television kanavilla sarjaa on esittänyt TV5 neljän kauden verran – nimi on vain ollut lyhyemmässä muodossa Brooklyn 99.

Brooklyn Nine-Nine -sarjan finaalikausi on katsottavissa Netflix-palvelussa.

Brooklyn Nine-Nine
Viimeisellä kaudella konstaapeli Rosa Diaz (Stephanie Beatriz, vasemmalla) pettyy poliisivoimiin ja ryhtyy yksityisetsiväksi.

 

13.08.2022 10:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Netflix

Seuraa meitä somessa