fbq
SuoratoistoNyt on mahdollisuus nähdä Juha Tapion suurkonsertti kotisohvalta
Nyt on mahdollisuus nähdä Juha Tapion suurkonsertti kotisohvalta

Ruutu-palvelu jatkaa kesän stadionkonserttien suoria lähetyksiä Juha Tapion keikalla Tampereen Ratinan stadionilta. Aiempien Haloo Helsinki!, Apulanta ja Sunrise Avenue -keikkalähetysten tavoin tämäkin on niin sanottu pay per view-ohjelma eli pelkkä Ruutu+:n kuukausimaksu ei riitä sen katseluun.

Lue myös: Kesän isot kotimaiset stadionkeikat livenä tv:ssä: Antti Tuisku, Haloo Helsinki!, Sunrise Avenue…

Juha Tapion sooloura alkoi vuosituhannen vaihteessa kahdella uskonnollisvaikutteisella levyllä Tuulen valtakunta ja Tästä kaikesta. Maallisempiin teemoihin keskittynyt Mitä silmät ei nää (2003) oli hänen läpimurtoalbuminsa. Sittemmin kymmenen Tapion levyä on myynyt platinaa.

Elossa!-keikka on laulajan tähän mennessä suurin konserttitapahtuma. 

Keikalla on neljä lämmittelijää Irina, Jukka Poika, Olli Halonen ja tänä keväänä The Voice Of Finland -ohjelman voittanut Sussu Erkinheimo.

Keväällä nähdyllä TVOF-kaudella Sussun valmentajina toimi Apulanta-yhtyeen Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki. Juha Tapion valmennettava Paavo Laapotti tuli kisassa toiseksi.

Lue myös: Hävisi kiperästi Diandra Floresille Idols-finaalissa, nyt Sussu Erkinheimo palaa julkisuuteen The Voice of Finlandissa - tältä hän näyttää nykyään!

Elossa!-keikka lauantaina 6.8. Ruudussa.  
 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
06.08.2022 09:15 | Teksti: Toni Keränen, Jasmin Vainio | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa