fbq
SuoratoistoNight Sky -sarjassa pariskunnalla on kosminen salaisuus – pääosissa Oscar-tähdet Sissy Spacek ja J. K. Simmons
Night Sky -sarjassa pariskunnalla on kosminen salaisuus – pääosissa Oscar-tähdet Sissy Spacek ja J. K. Simmons

Irene ja Franklin York ovat vuosia sitten löytäneet takapihaltaan portaalin, joka johtaa kaukaiselle, autioituneelle planeetalle. He ovat kuitenkin vuosien ajan pitäneet kosmisen salaisuutensa piilossa.

Sitten pariskunnan elämään saapuu arvoituksellinen nuori mies Jude. Yorkien hiljaiselo alkaa rikkoutua, ja heille myös selviää, että portaali sisältää vieläkin suurempia salaisuuksia kuin he uskoivatkaan.

Lue myös: Tieteisklassikko The Man Who Fell to Earth tehtiin uusiksi – Katson haastattelema Chiwetel Ejiofor haluaa kunnioittaa David Bowien perintöä

Night Sky Amazon Prime

Kahdeksanosainen Night Sky on Amazon Primen alkuperäissarja. Ireneä ja Franklinia näyttelevät Oscar-voittajat Sissy Spacek ja J. K. Simmons. Juden roolissa puolestaan nähdään nouseva australialais-thaimaalainen kyky Chai Hansen.

Sissy Spacek keskittyi 1970-luvun alussa näyttelemiseen kokeiltuaan hetken laulajan uraa. Hänet muistetaan muun muassa elokuvista Julma maa (1973), Carrie (1976) ja Piiat (2011). Vuoden 1980 elokuvasta Kaivosmiehen tytär hän voitti Oscarin.

J. K. Simmons puolestaan on lähes Spacekin ikäluokkaa, mutta hänen ensimmäinen elokuvaroolinsa on vasta vuodelta 1994 elokuvasta The Scout. Teatteri- ja musikaalitaustainen Simmons alkoi nousta suuren yleisön tietoisuuteen tällä vuosituhannella muun muassa rooleissa elokuvissa The Mexican (2001), Spider-Man (2002) ja Juno (2007). Vuoden 2014 Whiplashistä tulikin sitten jo Oscar ilkeän rumpuopettajan roolista.

Night Sky on katsottavissa Amazon Prime -palvelussa.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä! 

20.05.2022 15:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Amazon

Seuraa meitä somessa