fbq
SuoratoistoNäyttelijä Warwick Davis kehottaa puhumaan rohkeasti lyhytkasvuisuudesta: ”Ihmiset ovat ylivarovaisia”
Näyttelijä Warwick Davis kehottaa puhumaan rohkeasti lyhytkasvuisuudesta: ”Ihmiset ovat ylivarovaisia”

Warwick Davisista tähden 1980-luvun lopussa tehnyt fantasialeffa Willow laajenee sarjaksi, joka alkaa 30.11. Disney+:ssa. Katso haastatteli Davisia sarjan tiimoilta.

Warwick Davisin omat lapset ovat mukana uudessa Willow-sarjassa. Hänen tyttärensä Annabelle Davis näyttelee sarjassa Willowin tytärtä. Davisin 18-vuotias poika Harrison oli kuvauksissa Warwickin stunt-näyttelijä.

– En ole fyysisesti yhtä hyvässä kunnossa kuin elokuvaa tehdessäni, ja poikani otti kaikki iskut puolestani vastaan, Davis virnistää Katsolle. 

– Olemme täysin samanpituisia, ja hän kävelee aivan kuin minä, joten parempaa vaihtoehtoa ei varmasti olisi voitu löytää.

Isä ja poika ovat näytelleet yhdessä myös Star Wars: The Rise Of Skywalker- elokuvassa. Nyt Warwick pääsee näyttelemään myös tyttärensä kanssa ihan uudella tasolla.

– Se oli hieno kokemus, sillä sarjassa peilataan myös paljon isän ja tyttären välistä suhdetta. Teemme perheenä paljon yhdessä, ja se on hienoa.

Lasten äidin ja vaimonsa Samanthan Warwick tapasi alkuperäisen Willowin kuvauksissa. Hänen appiukkonsa Peter Burroughs on myös näyttelijä sekä Davisin yhtiökumppani.

Lue myös: Lyhytkasvuinen näyttelijä Warwick Davis Katsolle huippuroolistaan: ”Olen joutunut salailemaan vuosia”

davis
Koko perhe juhlisti sarjan ensi-iltaa Los Angelesissa 29.11.

Ylikorrektius kostautuu

Warwick Davis pyörittää lyhytkasvuisten näyttelijöiden agentuuria muiden töidensä ohella ja on myös äänenä useissa sarjoissa. Hyvänä esimerkkinä on englanninkielinen Muumilaakso, missä häntä kuullaan Nipsun äänenä. 

– Minulle ja muillekin lyhytkasvuisille on aina tarjottu rooleja pääasiassa fantasiaelokuvista, mutta se on muuttumassa. Erikoista on, että kuitenkin samaan aikaan ihmiset ovat ylivarovaisia sen suhteen mikä on oikein ja mikä väärin. Ettei ketään vain nyt loukata tai asioita käsitetä väärin. Se myös vähentää minun ja muiden lyhytkasvuisten rooleja, Davis muistuttaa. 

Willow-sarja Disney+-palvelussa keskiviikkona 30.11.
 

30.11.2022 18:15 | Teksti: Semira Ben-Amor | Kuvat: All Over Press

Seuraa meitä somessa