fbq
SuoratoistoMusta Barbaari koki traumaattisen hetken Erikoisjoukoissa – oli vaarassa hukkua
Musta Barbaari koki traumaattisen hetken Erikoisjoukoissa – oli vaarassa hukkua

Yksi kilpailijoista on räppärinimellä Musta Barbaari tunnettu James Nikander. Hänet tiedetään himotreenaajaksi, joka esiintyi vuoden 2018 Selviytyjissä ja Fort Boyard -kilpailussa.

Kuntoilutaustastaan huolimatta James kertoo hätkähtäneensä Erikoisjoukkojen rankkuutta.
– Tämän kilpailun fyysistä vaativuutta ei voi verrata mihinkään muuhun. Esimerkiksi ero Selviytyjiin on kuin kuin yöllä ja päivällä. Tällä kertaa saimme tosin hieman enemmän ruokaa, mutta syy oli varmaan siinä, että myös energiaa tarvittiin enemmän.

Lue myös: Nämä suomalaisjulkkikset ovat mukana Erikoisjoukot-ohjelmassa – ammattilaisurheilijoita, missejä, sometähtiä ja kansanedustaja

Erikoisjoukot

Nikander kokee traumaattisen hetken heti ensimmäisessä jaksossa, kun hän ajautuu lautan alle sukellusharjoituksessa ja on vaarassa hukkua. Kouluttajat joutuvat sukeltamaan Jamesin perään ja vetämään tämän pinnalle.
– Sukelluskoe oli tosi rankka. En edes tajunnut joutuneeni lautan alle ennen kuin minut vedettiin ylös. Kun keuhkot ovat ihan loppu ja kaikki lihakset maitohapoilla, niin paniikki ei ole muutenkaan kaukana, James muistelee. 

Lue myös: Henna Virkkunen yllättyi Erikoisjoukot-realitykilpailun rankkuudesta: ”Odotin jotain Uuno Turhapuro armeijassa -tyylistä ohjelmaa”

Erikoisjoukot alkaa Ruudussa maanantaina 30.5.  Ensimmäinen jakso nähdään myös Nelosella ma 30.5. klo 21.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
25.05.2022 07:15 | Teksti: Tuomas Riskala | Kuvat: Atte Kajova, Nelonen

Seuraa meitä somessa