fbq
SuoratoistoJo lopetettu suosikkirikossarja alkaa yllättäen uudelleen – mukana myös samat näyttelijät
Jo lopetettu suosikkirikossarja alkaa yllättäen uudelleen – mukana myös samat näyttelijät

Vuonna 2020 lopetettu pitkäaikainen rikossarja Criminal Minds saa uuden elämän, kun sarjan kuvaukset aloitetaan uudelleen elokuussa, uutisoi Deadline.

Mukaan on saatu iso liuta tuttuja kasvoja, kuten Joe Mategna, Kirsten Vangsness, Adam Rodriguez, A. J. Cook, Aisha Tyler ja Paget Brewster. Sarja nähdään Paramount+:lla.

Vuonna 2005 alun perin alkanut sarja kertoo FBI-ryhmästä, joka on erikoistunut rikollisten profilointiin. He analysoivat rikollisten psyykeä ja yrittävät näin ennakoida heidän seuraavia rikoksiaan ja saada heidät kiikkiin. 

Lue myös: Sairas Bruce Willis palasi Die Hard -pilvenpiirtäjään yli 30 vuoden jälkeen – harvinainen esiintyminen somessa

Uusissa jaksoissa profiloijilla on edessään yksi uransa isoimmista tapauksista, kun sarjamurhaajat ovat käyttäneet pandemiaa hyödykseen luodakseen keskinäisen verkoston, ja elämän palatessa normaaleihin uomiinsa he alkavat toteuttaa karmeaa suunnitelmaansa. 

15 kautta kaiken kaikkiaan pyörinyt sarja on ollut valtavan katsottu. Vuonna 2021 se oli edelleen Netflixin katsotuimpia sarjoja. 

Lue myös: Nyt se on varmaa! Ikonisessa 70’s Show -jatko-osassa nähdään tuttuja kasvoja

19.07.2022 16:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa