fbq
SuoratoistoJere Karalahti paljastaa Maria Veitolalle, miten palasi alkoholin käyttäjäksi raittiiden vuosien jälkeen: ”Joskushan mä rikoin niitä sääntöjä”
Jere Karalahti paljastaa Maria Veitolalle, miten palasi alkoholin käyttäjäksi raittiiden vuosien jälkeen: ”Joskushan mä rikoin niitä sääntöjä”

Vuosia raittiina ollut Jere Karalahti kertoi jo aiemmin Karalahti-dokumenttielokuvassa, että lääkärin testattua hänet arvot näyttivät sellaisilta, että hän pystyisi nauttimaan maltillisesti alkoholia aiemmista ongelmista huolimatta.

Karalahti kävi lähellä kuolemaa vuonna 2008 saatuaan rankan juomisen jälkeen haimatulehduksen, ja sen jälkeen hän oli täysin juomatta yhdeksän vuotta. 

– Et sä nyt perkele yhteen viinilasilliseen kuole. Sovittiin, että joka toinen viikonloppu kaksi pientä lasia viiniä, ja mennään sillä kolme-neljä kuukautta. Ja sitten tehdään uudet testit, Karalahti kertoo Vuoroin vieraissa Maria Veitola -ohjelman jaksossa torstaina 3.11.

Kun uudet testit tehtiin, hänen arvonsa olivat jopa parantuneet. Annostusta nostettiin, ja hän sai luvan ottaa neljä lasillista kerrallaan. Ote alkoi kuitenkin hieman lipsua.

– Joskushan mä rikoin silloin jo niitä sääntöjä, että otinkin peräkkäisinä viikonloppuina, Karalahti tunnustaa.

Seuraavat testit näyttivät kuitenkin hänen mukaansa jälleen aina vain parempia tuloksia. Hän muistuttaa kuitenkin elävänsä muuten hyvin terveellisesti syömisen ja liikunnan suhteen. 
– Jotkut lääkärithän sanoo, että paska ruoka ja sokeri ja muu ovat jopa vaarallisempia haimalle kuin alkoholi, tietenkin oikeissa mittasuhteissa käytettyinä, Karalahti muistuttaa.

Lue myös: VilleGalle joi korona-aikana puoli vuotta yksin kotona – kertoo Maria Veitolalle, kuinka seinä tuli lopulta vastaan

Vuoroin vieraissa Maria Veitola MTV Katsomossa tiistaisin ja torstaisin sekä MTV3-kanavalla keskiviikkoisin. 
 

28.10.2022 13:39 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa