fbq
SuoratoistoIsänsä hakannut vankilakundi haluaa palata kehään – amerikkalaissarja Kingdom tulee C Moreen
Isänsä hakannut vankilakundi haluaa palata kehään – amerikkalaissarja Kingdom tulee C Moreen

Valmentajaksi ryhtynyt entinen vapaaottelija Alvey Kulina pyörittää treenisalia tyttöystävänsä Lisan Princen kanssa. Alvey haluaa alkaa valmentaa vankilasta vapautunutta entistä tähtiottelija Ryan Wheeleriä, koska se toisi treenisalille mainetta. Ryan on joutunut kiven sisään pahoinpideltyään brutaalisti oman isänsä.

 

Alveyn päihdeongelmainen, seksityötä tekevä ex-vaimo Christina ja äitinsä tavoin alkoholisoitunut poika Jay tuovat perheeseen omat ongelmansa. Alveyn toisella pojalla Natella on myös omat ongelmansa muun muassa sukupuolisen identiteettinsä kanssa.

Näistä lähtökohdista alkaa amerikkalainen sarja Kingdom, joka julkaistaan nyt C Moressa. Vuosina 2014–17 tehdyssä sarjassa on kolme kautta, jotka tulevat kaikki kerralla palveluun.

Lue myös: Elokuva-arvostelu: Eternals vie Marvel-leffat uudelle tasolle

Alveytä esittää Frank Grillo, jota on Suomessa nähty muun muassa MTV3:n Billions-sarjassa. Lisäksi hän on esiintynyt kahdessa Captain America -elokuvassa ja Avengers: Endgame -leffassa kaksoisagentti Brock Rumlow’n roolissa. 

Kingdom C More

Muissa Kingdomin pääosissa näyttelevät Kiele Sanchez (Lost), Matt Lauria (CSI: Vegas, Samaa sukua) ja Jonathan Tucker (Echoes, Westworld). Sarjaa ei pidä sekoittaa tanskalaiseen Riget-sarjaan, jonka englanninkielisen nimen saanut uusi kausi The Kingdom – Exodus alkaa Elisa Viihde Viaplayssa 9. lokakuuta.

Kingdom on katsottavissa C More -palvelussa.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
03.10.2022 13:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: C More

Seuraa meitä somessa