fbq
SuoratoistoHuippusuositun Westworld-sarjan pitkään odotettu neljäs tuotantokausi julki – mukana tuore Oscar-voittaja
Huippusuositun Westworld-sarjan pitkään odotettu neljäs tuotantokausi julki – mukana tuore Oscar-voittaja

Jenkkiläisen dystopiasarja Westworldin odotettu neljäs kausi alkaa HBO-palvelussa maanantaina 27.6. 

Vuonna 2016 alkanut scifi-sarja perustuu Michael Crichtonin ohjaamaan ja käsikirjoittamaan elokuvaan Tappokone vuodelta 1973. Sarjan tapahtumat sijoittuvat western-henkiseen teemapuistoon, Westworldiin, jota asuttavat isänniksi kutsuttavat androidit. 

Teemapuisto tarjoaa sen varakkaille vieraille mahdollisuuden tehdä, mitä he ikinä haluavat ilman pelkoa, että he tappaisivat tai loukkaisivat jotakuta. 

Lue myös: Westworld-tähti Evan Rachel Wood avautuu HBO-dokumentissa hyväksikäytöstä

Westworld-sarjan ovat luoneet kirjailija-käsikirjoittaja Jonathan Nolan ja Lisa Joy. Nolan tunnetaan etenkin hänen Christopher-ohjaajaveljensä kanssa käsikirjoittamistaan elokuvista Yön ritari, Yön ritarin paluu ja Interstellar. Hänen käsialaansa on myös novelli Memento Mori, joka tunnetaan paremmin Memento-nimisestä elokuvasovituksestaan, jonka niin ikään on ohjannut Christopher Nolan.

Westworld

Tuttuun tapaan tietoja Westworldin tulevalta kaudelta pimitettiin hyvin pitkään. Neloskauden traileri ja julkaisupäivä ilmoitettiin vasta toukokuussa. 

Tutut näyttelijät Evan Rachel Wood, Aaron Paul, Thandie Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright ja Tessa Thompson nähdään myös tulevalla Westworld-kaudella. Uutena kasvona sarjassa aloittaa Ariana DeBose, joka voitti vastikään parhaan naissivuosa-Oscarin musikaalielokuvasta West Side Story.

Lue myös: Elokuva-arvio: Uusi West Side Story ei ota riskejä

Westworld 4. kausi HBO Max -palvelussa maanantaina 27.6. alkaen. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
27.06.2022 07:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: HBO

Seuraa meitä somessa