fbq
SuoratoistoHenna Kalinainen saa pyynnön "tulevaisuuden Mikael Gabrielilta" –  tyrmää tarjouksen ulkonäkönsä takia
Henna Kalinainen saa pyynnön "tulevaisuuden Mikael Gabrielilta" – tyrmää tarjouksen ulkonäkönsä takia

Henna Kalinainen on puhunut toistuvasti ulkonäköön liittyvistä epävarmuuksistaan Gossip Moms Suomi -ohjelmassa.

Gossip Moms Suomi -ohjelman 10. jaksossa Henna kipuilee jälleen ulkonäköpaineiden keskellä. Henna on saanut Facebookissa viestin sanojensa mukaan ”tulevaisuuden Mikael Gabrielilta”, joka on pyytänyt häntä musiikkivideolleen. 

– En kehtaa mennä. Yksi haaveistani on ollut päästä musiikkivideolle esiintymään. Nyt minulle tarjotaan sitä, mutta en voi mennä, koska ne tietenkin ajattelee, että olen se hehkeä Henna sieltä Seiskan sivuilta taas. Vuodelta nakki ja kivi. Enpä viitsi lähettää itsestäni uutta kuvaa, että katsopas vain. 

Henna kertoo jaksossa, että on ollut viime päivät ahdistunut omasta ulkonäöstään. 

– En ole tyytyväinen peilikuvaani, siis lähinnä painon takia. Tuntuu, että on rumat hiukset, kauhea naama, kauheat vaatteet, mikään ei sovi. Tuntuu ihan sairaan huonolta, tekisi mieli olla vain täällä kotona, enkä haluaisi poistua mihinkään. Ahdistaa, kun on kesä, kun silloin käytetään kaikkia mekkoja, kaikkia kevyitä vaatteita. Mun tekisi pukea musta kaapu päälle ja olla jossain piilossa. 

T
Henna Kalinainen on kamppaillut ulkonäköpaineiden kanssa raskauden jälkeen. 

Henna on joutunut kuulemaan ilkeitä kommentteja ulkonäöstään muilta ihmisiltä. Pahimmalta kommentilta oli tuntunut se, kun eräs oli kommentoinut Olet mitä syöt -ohjelman jälkeen, että arvasi pudotettujen kilojen tulevan Hennalla takaisin. 

– Tuo on mun mielestä niin törkeää. Ihmiset olettaa, että mun pitää näyttää tietynlaiselta niin kuin mut on totuttu näkemään, ihminen ei saa muuttua. 

Lue myös: Henna Kalinaisella nousi paino yli sadan kilon Olet mitä syöt -ohjelman jälkeen: ”Kaikki mässäilee sillä”

Hennan mielestä äideillä on nykyisin kovat ulkonäköpaineet. 

– Nykypäivänä kaikki ”kunnon äidit” ovat fitness-kunnossa. Itseään Instagramissa esitteleviä, pyykkilautavatsaisia naisia. Olen sitten nyt pois muodista. Minun ei kuuluisi liikkua tuolla julkisilla paikoilla. Itseasiassa, kun sanoin tästä ääneen, niin minusta tuli niin vihainen, että taidan lähteä lenkille tai toinen vaihtoehto on, että tilaan pitsaa. 

Gossip Moms Suomi discovery+-palvelussa tiistaisin. 


 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
29.11.2022 12:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa