fbq
SuoratoistoHän voitti seikkailureality The Bridgen – ei jakanut rahoja muiden kanssa
Hän voitti seikkailureality The Bridgen – ei jakanut rahoja muiden kanssa

Nuorisokeskuksen vetäjä ja hevosharrastaja Marju Kauppinen voitti Amazon Prime Videon suomalaisen seikkailurealityn The Bridge.

Hän päihitti voittajaäänestyksessä Ville-Markus 'Vilkki' Vesterisen äänin 4-2.

Voittopotti oli kutistunut 50 000 eurosta 30 000 euron suuruiseksi, sillä kolme pudonnutta kilpailijaa, Farhad "Fadu" Mohammadi, Ada Paakki ja Esin Gungör saivat kukin ottaa 5 000 euroa rahoista.

− Tuntuu ihan uskomattomalta. Vaikea uskoa todeksi tätä asiaa, mutta totta se on. Tää on ihan ihmeellistä, en ole ikinä voittanut mitään, Marju iloitsi matkalla avaamaan aarrearkkua, jossa palkintopotti sijaitsi.

Marjulla oli yön yli aikaa miettiä yksin saarella, jakaako hän puolet rahoista yhden leiriläisen kanssa, vai pitääkö hän kaiken itsellään.

Lue myös: Antti Reini juontaa uutta seikkailurealityä – tässä ovat kilpailijat

Sisäkuva
Marju Kauppinen äänestettiin The Bridgen voittajaksi äänin 4-2.

Marju piti lopulta rahat, mikä oli muiden kilpailijoiden mielestä oikea päätös. He taputtivat ja hurrasivat, kun hän poistui saarelta palkintopotti mukanaan moottoriveneellä.

− Yksi syy lähteä tänne oli se, että olen itselleni velkaa sen, että viimeistään nyt opettelisin ajattelemaan myös itseäni. Yhtä lailla se, että ajattelen itseäni ja omaa hyvinvointiani, tuo hyvinvointia läheisilleni, Marju summasi kautta.

− Haluan tehdä perheelleni hyvää. Itselleni ja perheelleni.

Lue myös: Selviytymisrealityä juontava Antti Reini ei ole itse eräjorma – vatsatauti vei kanveesiin kesken vuoren huiputuksen

The Bridgen kaikki jaksot katsottavissa Amazon Prime Videossa.

Artikkeliin liittyvät aiheet:
25.11.2022 11:23 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Amazon Prime Video

Seuraa meitä somessa