fbq
SuoratoistoGossip Moms Suomi: Sini Ariellin puoliso on ehdolla vaaleissa – näin hänelle kävi
Gossip Moms Suomi: Sini Ariellin puoliso on ehdolla vaaleissa – näin hänelle kävi

Tiistaina 6.12. discovery+-palveluun ilmestyneessä Gossip Moms Suomi -ohjelman 12. jaksossa selviää, kuinka Australiassa asuvan Sini Ariellin miehen Stuartin käy vaaleissa. 
Stuart puhuu vaaliteemassaan muun muassa hiilikaivostöiden, sananvapauden ja ihmisoikeuksien puolesta. 

Sini ja Stuart perheineen lähtevät kampanjoimaan Newcastleen. Sini on tyytyväinen, sillä hänen täytyy pidättäytyä ainoastaan lastenhoidossa eikä julkisuuden valokeilassa. 

– Nautin tästä. Kun itse olen ollut julkkiksena Suomessa ja aina sen huomion keskipisteenä, niin nyt voin antaa Stuartille neuvoja, miten mediaa kannattaa handlata. Nimenomaan sosiaalisessa mediassa, että miten kannattaa muotoilla lauseita ja millaisen imagon haluaa antaa. Ja minkälainen merkitys sillä on, miten hyvin ystävystyy toimittajien kanssa, koska ne on ne, jotka tekevät susta loppuviimein ne jutut, Sini pohtii kameroille. 

Lue myös: Gossip Moms -tähti Sini Ariell ei hyväksynyt muuttunutta vartaloaan synnytysten jälkeen: ”Keho ja vaatekoko määrittävät hyväntuulisuuttani”

Jakson lopussa selviää, kuinka Stuartin lopulta kävi. Hän ei voittanut vaaleissa. 

– Hän teki silti historiaa voittamalla yksityisenä henkilönä monta suurta puoluetta. Hän teki älyttömän hyvät numerot siinä suhteessa, mutta ei päässyt parlamenttiin. Ehkä se on hyvä, kaikki tapahtuu syystä. Ehkä hänellä on nyt enemmän aikaa meille perheenä, Sini pohdiskelee. 

Gossip Moms Suomi tiistaisin discovery+-palvelussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
06.12.2022 08:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Discovery

Seuraa meitä somessa