fbq
SuoratoistoFanien odottama Shania Twain -dokumentti julki – liitto tuottajamiehen kanssa päättyi uskomattomaan salasuhteeseen
Fanien odottama Shania Twain -dokumentti julki – liitto tuottajamiehen kanssa päättyi uskomattomaan salasuhteeseen

Shania Twain aloitti laulajan uransa täysi-ikäisyyden kynnyksellä 1980-luvun alussa, mutta vuonna 1991 hän sai ensimmäisen levytyssopimuksensa. Suursuosio koitti kakkosalbumin The Woman in Me myötä vuonna 1995. Tähän mennessä Twainin levyjä on myyty yli 100 miljoonaa kappaletta.

Netflixin uudessa Not Just a Girl -dokumentissa käydään läpi Twainin uran nousuja ja laskuja. Laulajan menestyksen kannalta tärkeä henkilö oli tuottaja Robert John ”Mutt” Lange, jonka kanssa Twain meni lopulta myös naimisiin. Liitto päättyi eroon vuonna 2008. Syynä oli se, että Langella oli suhde Twainin parhaimman ystävän Marie-Anne Thiébaudin kanssa.

Lue myös: Elokuva-arvostelu: Elvis on sykähdyttävä rock-melodraama

Dokumentin on ohjannut Joss Crowley, joka on aiemmin tuottanut muun muassa Rockin klassikkolevyt -dokumentit Pink Floydista ja The Whosta sekä Ritchie Blackmoren tarina -dokumentin. Fanit ovat tienneet odottaa nyt julkaistavaa Twain-dokumenttia jo vuodesta 2020 lähtien.

Shania Twain: Not Just a Girl on katsottavissa Netflixissä.

26.07.2022 18:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Netflix

Seuraa meitä somessa