fbq
SuoratoistoEx and the Cityn Thor ei pidä itseään unelmien poikaystävänä: "Kun ryyppää monta päivää talossa, jossa on s***anan kuumia muijia..."
Ex and the Cityn Thor ei pidä itseään unelmien poikaystävänä: "Kun ryyppää monta päivää talossa, jossa on s***anan kuumia muijia..."

Uudella Ex and the City Suomi-kaudella mukana oleva Thor, 24, uskoo, että ei anna ohjelmassa itsestään kuvaa unelmien poikaystävänä. 

- Kun huomioi, että ryyppää monta päivää talossa, jossa on saatanan kuumia muijia, ja hommat on jäänyt kuitenkin vain tähän luokkaan, niin se on aika kova veto, Thor pohtii paljastaen ehkä jotain tulevasta kaudesta.

Thor on ollut villimpi nuorena, mutta nykyään hän etsii omien sanojensa mukaan naisesta muutakin kuin vain seksiä. Ei välttämättä vakavaa suhdetta, mutta jonkinlaista tunnesidettä. 

- Sulla voi olla hyvää tai huonoa seksiä ihan kenen kanssa vaan, mutta sitten kun on tunteita, niin sit se oikeesti kehittyy johonkin suuntaan, hän selittää. 

Lue myös: Ex and the Cityssä kiusallinen hetki – Waltterilla ja Taralla on ollut sutinaa jo aiemmin

Ex and the city thor

Thorin mielestä hänen yllättävin puolensa on se, että hän osaa rakastaa. 

Menneistä suhteista puhuttaessa Thor kertoo, että häntä on joskus petetty, ja nuorukaisella on selkeä mielipide asiasta. 

- En ole ikinä itse pettänyt. Mulla on sen verran kiveksiä, että jos tekis mieli panna jotain muuta muijaa niin sit lopettaisin eka sen. 

Thor oli mukana Ex on the beach Afterski 2.0-kaudella. Hänellä ja ohjelmaan myöhemmin mukaan tulleella Lauralla riitti kissa-hiirileikkiä ohjelman loppuun saakka. 

Lue myös: Thor ja Roosa kertovat Ex and the Cityn kuvauksissa syntyneestä ystävyydestään: "Roosa yritti nuolla mun p****reikää"

Ex and the City Suomi on katsottavissa discovery+-palvelussa. 

ex and the city
Ex and the Cityn aloitusporukkaan kuuluvat Thorin lisäksi Tara, Jenni, Tuomas, Waltteri sekä Roosa. 


 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
15.09.2022 19:15 | Teksti: Anni Niittylahti | Kuvat: discovery+, Atte Kajova

Seuraa meitä somessa