fbq
SuoratoistoDuunari-isä onkin vampyyrintappaja – Jamie Foxx tähdittää Netflixin Day Shift -rymistelyä
Duunari-isä onkin vampyyrintappaja – Jamie Foxx tähdittää Netflixin Day Shift -rymistelyä

Bud Jablonski asuu aurinkoisessa San Fernandossa. Mies työskentelee uima-altaiden siivoojana. Työ on kuitenkin pelkkä kulissi sille, että oikeasti Bud on ammattimainen vampyyrien metsästäjä.

Jamie Foxxin esittämän itsepäisen Budin suurin päämäärä on tarjota kahdeksanvuotiaalle tyttärelleen Paigelle turvattu elämä. Nyt lisämotivaatiota rahan takomiselle tuottaa se, että Paigen äiti uhkaa muuttaa tyttären kanssa Floridaan, elleivät taloudelliset huolet hälvene.

Taustalla John Wickin ohjaaja

Day Shift on Netflixin alkuperäiselokuva. Suoratoistojätti on työllistänyt Jamie Foxxia aiemminkin. Elokuussa 2020 julkaistiin Foxxin ja Joseph Gordon-Levittin tähdittämä supersankarielokuva Project Power, ja seuraavana vuonna ilmestyi yhteen tuotantokauteen jäänyt komediasarja Dad Stop Embarrassing Me! 

Day Shiftin on tuottanut Chad Stahelski, joka on saavuttanut suurinta menestystä ohjaamalla kaikki kolme John Wick -elokuvaa ja vuonna 2023 saavan neljännen osan.

Lue myös: Marvelin vampyyriseikkailu Morbius vihdoin valkokankaalle

Ohjaajan tehtävässä debyyttinsä Day Shifitissä puolestaan tekee pitkän linjan stunt-mies ja apulaisohjaaja J.J. Perry. Hän on tehnyt Stahelskin kanssa yhteistyötä kahden ensimmäisen John Wickin stunteissa.

Day Shift J.J. Perry Snoop Dogg Jamie Foxx
J.J. Perry, Snoop Dogg ja Jamie Foxx

Snoop esittää soturia

Vampyyrielokuvan sivuosassa nähdään räppärinä paremmin tunnettu Snoop Dogg. Miehellä on kuitenkin takanaan useita näyttelijän rooleja.

– Snoop palkataan monesti huumeita pössyttelevän kalifornialaisen rooliin. Minä halusin hänet mukaan esittämään tyyppiä, joka muistuttaa armeija-aikojeni kersanttia. Luulen, että tämä tarjous puhutteli Snoopia erityisen paljon, J.J. Perry kertoi Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Day Shift on katsottavissa Netflix-palvelussa.

Day Shift

12.08.2022 08:15 | Teksti: Toni Keränen | Kuvat: Netflix

Seuraa meitä somessa