fbq
SuoratoistoDisney Plus -palveluun lisättiin 4 Spider Man -elokuvaa - mukana Oscar-palkittu animaatioelokuva
Disney Plus -palveluun lisättiin 4 Spider Man -elokuvaa - mukana Oscar-palkittu animaatioelokuva

Tobey Maguiren, Andrew Garfieldin ja Tom Hollandin Spider-Manit olivat yhdessä suositussa Spider-Man: No Way Home -elokuvassa. Nyt heidän elokuviaan voi katsoa Disney Plussassa.

Disney Plus -palvelu täydentyi perjantaina 1. heinäkuuta neljällä Spider-Man -elokuvalla. Palveluun lisättiin elokuvat Spider-Man 2 (2004), The Amazing Spider-Man 2 (2014), Spider-Man: Homecoming (2017) ja animaatioelokuva Spider-Man: Kohti Hämähäkkiversumia (Spider-Man: Into the Spiderverse, 2018).

Spider-Man 2 on Tobey Maguiren toinen Spider-Man -elokuva. Elokuvassa tohtori Mustekala (Alfred Molina) rakentaa fuusioreaktorin, jonka käynnistäminen tuhoaisi koko New Yorkin kaupungin. Spider-Man (Tobey Maguire) yrittää pysäyttää Tohtori Mustekalan, mutta Hämis menettää voimansa, sillä hänen yksityiselämänsä Peter Parkerina on kriisissä.

Spider-Man 2
Tobey Maguiren Spider-Man kohtaa toisessa elokuvassaan Tohtori Mustekalan (Alfred Molina).

Lue myös: Kuusi Marvel-sarjaa nyt Disney Plusissa – luvassa jännitystä, draamaa ja silmitöntä väkivaltaa

The Amazing Spider-Man 2 on Andrew Garfieldin toinen Amazing Spider Man -elokuva.

Peter Parkerin (Andrew Garfield) on vaikeaa hyväksyä tyttöystävänsä Gwen Stacyn (Emma Stone) muuttamista Englantiin opintoja varten. Spider-Manin elämää hankaloittavat myös uusi supervihollinen Electro (Jamie Foxx) ja Parkerin sairas ystävä Harry Osborn (Dane DeHaan), joka haluaa Spider-Manin verta itselleen.

Spider-Man: Homecoming
Spider-Man (Tom Holland) ei ole vielä täysin valmis supersankari elokuvassa Spider-Man: Homecoming.

Spider-Man: Homecoming on Tom Hollandin ensimmäinen oma Spider-Man -elokuva. Spider-Man (Tom Holland) haluaa todistaa Iron Manille (Robert Downey Jr.) olevansa Avengerin arvoinen supersankari, ja yrittää kukistaa yksin vaarallisen Vulturen (Michael Keaton).

Hyvää tarkoittava Spider-Man aiheuttaa vain kaaosta ja menettää pukunsa. Peter Parkerin on todistettava, että hän voi olla supersankari ilman Spider-Man-pukuaan.

Lue myös: Game of Thrones, Walking Dead — Näissä sarjoissa Marvel-tähdet ovat olleet mukana

Oscar-palkitussa Spider-Man: Kohti hämähäkkiversumia -animaatioelokuvassa Miles Morales (Shameik Moore) todistaa Spider-Manin (Chris Pine) kuoleman, ja häntäkin puraisee radioaktiivinen hämähäkki. Miles ei ehdi olla uusi Spider-Man kauaa, sillä pian paikalle ilmestyy muita Spider-Maneja eri universumeista. Yhdessä heidän täytyy pelastaa New York Kingpiniltä (Liev Schreiber), joka haluaa menetetyn perheensä takaisin toisesta universumista.

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

06.07.2022 16:15 | Teksti: Pekka Luokkala | Kuvat: Disney, Marvel, Sony

Seuraa meitä somessa