fbq
SuoratoistoAu pairit Reunion: Annikasta on tullut äiti – ennustaja näki hänen tulevaisuutensa jo sarjan kuvauksissa
Au pairit Reunion: Annikasta on tullut äiti – ennustaja näki hänen tulevaisuutensa jo sarjan kuvauksissa

Tamperelainen Annika matkusti ensimmäistä kertaa ulkomaille, Havaijille 21-vuotiaana, kun hän tähditti Ylen suosittua Au pairit -sarjaa kolmen muun nuoren kanssa.

Annika palaa muistoihin Ylen Au pairit Reunion -jaksossa, joka ilmestyi Au pairit Panamassa -uutuuskauden yhteydessä. Kuusi tuttua Au pairia muistelee jaksossa Jenni Poikeluksen johdolla kokemaansa.

Lue myösAu pairit Reunion: Varattu Jussi kävi strippiklubilla ja joi bodyshotteja Uudessa-Seelannissa – anopilta kylmäävä kommentti tv-esiintymisen jälkeen: ”Possu”

Annikalle reissu oli elämys monella tapaa. Nuori nainen koki alkushokin, kun hän joutui keskelle suurperhettä, jonka kasvatusmetodit eivät vastanneet hänen omiaan. 

Perheen isä kasvatti kannabista ja kuritti lapsiaan fyysisesti. Annika joutui muun muassa todistamaan, kuinka isä löi lastaan paistinlastalla. 
Annika ei kestänyt katsoa, kun lapsi itki ja alkoi myös itse itkemään. Lopulta Annika päätti kertoa mielipiteensä, ja samalla hän ilmoitti lähtevänsä perheestä. 
Annika muistelee nyt, että aihe oli hankala ottaa esille isäntäperheen kanssa. 

–  Onhan se vaikeaa, mennä toisen kotiin ja kertoa, miten niiden täytyy kasvattaa niiden omat lapset. Enhän mä periaatteessa voi puuttua, mutta mun oli pakko kertoa, miksi lähden. Yritin myös kertoa, että jos Suomessa tehdään noin, niin lapset viedään, Annika muistelee. 

Ennustus kävi toteen 

Matkan aikana Annika myös ihastui. Hän tutustui amerikkalaiseen Blakeen, jonka kanssa alkoi kipinöidä. Jaksossa näytetään arkistomateriaalia kaksikon suutelusta. Annika kutsui miehen myös isäntäperheen grillijuhliin, muttei tämä koskaan saapunut paikalle. Selvisi, ettei Blakella olleet puhtaat jauhot pussissa. 

– Olin kiinnostunut ja odotin, että taas nähdään. Sitten paljastui, että oli toinen muija kierroksessa. 

Annika seuraa Blakea Instagramissa, josta miehen nykyinen elämäntilanteensa selviää. 

– Hän on onnellisesti parisuhteessa ja kaikkea. On koirat, talot ja kaikki. Se on löytänyt omansa. Ehkä mäkin sitten joskus, mutta se ei ollut Blake, Annika toteaa muille. 

Annikan lisäksi Au pairit Havaijilla -realitysarjassa olivat mukana Amma (vas.), Talvikki ja Emma. 

Matkansa aikana au pairit kävivät myös ennustajalla. Reunion-jaksossa näytetään, kuinka ennustaja toteaa, että Annikalla on kolmen vuoden päästä kaikki. 

– Enintään kolme vuotta, niin mulla on mies ja lapsi. Mun vauvakuume on noussut, kun näkee, miten väärin voi kasvattaa. Mä haluan oman, josta kasvatan normaalin, Annika pohti ennustajan jälkeen.

Annikan haaveet ovat käyneet osittain toteen, sillä hän paljastaa Reunion-jaksossa tulleensa äidiksi. Hänellä on pieni poika, ja hän on nykyisin kotiäiti.
Äitinä olo on saanut entistä enemmän kauhistelemaan isäntäperheen toimintaa. 

– Musta on tullut herkkä kaikelle tuommoiselle, kaikelle kurittamiselle, Annika pohtii. 

Au pairit Reunion ja kaikki Au pair -kaudet katsottavissa Yle Areenassa. 

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

01.06.2022 16:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Yle, Instagram

Seuraa meitä somessa