fbq
SuoratoistoArttu Wiskari ei halua katsoa itseään tv:stä: ”Näytän niin pölvästiltä”
Arttu Wiskari ei halua katsoa itseään tv:stä: ”Näytän niin pölvästiltä”

Arttu Wiskari on antanut äänensä Yle Areenassa nähtävään ensimmäiseen suomalaiseen Disney-tuotantoon. Hän esittää lasten animaatiosarjassa Keltainen lumimies pääosaa lumimies Gustavina. 

Dubbaamisesta ja ääninäyttelijän työstä Wiskarilla on kokemusta lapsesta saakka, mutta hän ei koe, että livenä näytteleminen olisi hänen juttunsa, vaikka sitäkin hän on kokeillut.

– Näytteleminen ei ole minun intohimoni. On hirveää katsoa itsellään tv:stä. Sen takia lopetin musiikkivideoissakin esiintymisen. Näytän niin pölvästiltä niissä. Teen mieluummin asioita, joista nautin. Tietysti välillä on tehtävä jotakin, mistä ei nauti. En tykkää esimerkiksi olla valokuvissa, mutta se kuuluu työhön, hän tunnustaa. 

Lue myös: Ensimmäinen suomalainen Disney-tuotanto saa ensi-iltansa – Keltainen lumimies nauraa sääntö-Suomelle

Wiskari keikkailee taas kesällä ja julkaisee heinäkuussa uuden biisinkin, mutta kertoo pitäneensä sitä ennen hiljaiseloa jonkin aikaa. 

– Jossain vaiheessa biisimme menestyivät niin hyvin, että alkoi jotenkin hirvittää ja oksettaa omat jutut. Olin koko ajan jossakin talk show’ssa vääntämässä tarinaa. En jaksanut enää katsoa itseäni. Mieluummin pidin vähän breikkiä ja kävin heittämässä frisbeegolfia.   

Lue myös: Arttu Wiskari irrottelee Keltainen lumimies -sarjan pääosassa: Selätin lukihäiriöni dubbaamisella

Keltainen lumimies katsottavissa Yle Areenassa ja 7.8. alkaen TV2-kanavalla.
 

03.07.2022 17:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Matti Matikainen

Seuraa meitä somessa