fbq
SuoratoistoArman Alizad tekee sarjassaan järjettömän tempun: ”Häviää ajantaju ja paikantaju”
Arman Alizad tekee sarjassaan järjettömän tempun: ”Häviää ajantaju ja paikantaju”

Korkeanpaikan kammosta kärsivä Arman päättää uhmata pelkojaan ja kokeilla Ras Al Khaimahissa sijaitsevaa maailman pisintä vaijerirataa.  

– Kuten tiedät, olet laskemassa maailman pisintä vaijeria pitkin. Se on 2,8 kilometriä pitkä, ja vauhti on 120–160 kilometriä tunnissa, opas kertoo Armanille jaksossa. 

Arman kuuntelee kauhistuneena oppaan sanoja.
– Vitsailetko? Se on todella kova vauhti, Arman sanoo. 

Opas vakuuttaa, että vauhti saattaa äityä itse asiassa vieläkin kovemmaksi. Arman sidotaan valjaisiin, ja hän näyttää olevan peloissaan.

– Mä en pysty sanoo mitään, mun jalat on jähmettyneet ja tärisee samaan aikaan. 
– Jos hän putoaa, haluan, että poistatte materiaalin, opas vitsailee kameralle. 

Arman lähetetään hurjaa vauhtia matkaan kohti kanjonia. 2,8 kilometrin pituisen liidon jälkeen hän purkaa tuntojaan kameralle.  

– Aivan järkyttävän siisti tunne. Ihan helvetin vaikee pukee sanoiksi ne alkufiilikset siinä, koska musta tuntui, että siinä jotenkin häviää ajantaju ja paikantaju, kun adrenaliini vetää kehon läpi ihan hullun lailla. Se lähtee ihan saatanan kovaa niin kun tykin suusta! Se kiihtyy aivan järkyttävän kovaa vauhtia, ja sit tulee sellainen olo, että lentää, Arman kertoo. 

Lue myös: Arman Alizad laukoo tv:ssä suorat sanat brittituristeista: ”Heidän ryypäyskulttuurinsa on tehnyt tästä paikasta helvetin”

Arman ja viidenkympin kriisi keskiviikkoisin Ruudussa vain Ruutu+-tilaajille.

05.10.2022 13:15 | Teksti: Anuliina Liukkonen | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa