fbq
SuoratoistoArman Alizad laukoo tv:ssä suorat sanat brittituristeista: ”Heidän ryypäyskulttuurinsa on tehnyt tästä paikasta helvetin”
Arman Alizad laukoo tv:ssä suorat sanat brittituristeista: ”Heidän ryypäyskulttuurinsa on tehnyt tästä paikasta helvetin”

Viidenkympin kriisistä kärsivä Arman Alizad etsii ikuista nuoruutta Ruutu+-palvelussa pyörivässä tv-ohjelmassaan. 

Ohjelman toisessa jaksossa Arman lähtee tyttärensä Danielan siivellä Ibizalle. Daniela on lähtenyt viettämään hieman rauhallisempaa tyttöjen viikonloppua, Arman sen sijaan bilettää täysillä. 

Lue myös: Arman Alizad kokeilee uskomatonta ökyelämää uutuussarjassa: Hankkii oman hovimestarin ja yöpyy kaksikerroksisessa kuninkaan sviitissä"

T
Arman Alizad lähtee tyttärensä Danielan siivellä Ibizalle. 

Armanin tarkoituksena on löytää myös bilesaarena tunnetun paikan sydäntä. Ensimmäisenä hän menee katsomaan Sant Antonin kaupungin, joka on suosittu brittien keskuudessa. 

Arman ei ole kuitenkaan vaikuttunut näkemästään.

– Heidän ryyppäyskulttuurinsa ja yleinen sekoilu viimeiset parikymmentä vuotta ovat tehneet tästä paikasta helvetin, ja se on sääli, koska tämä oli aikoinaan niin upea paikka. 

Arman vierailee paikallisessa rantabaarissa, joka on ollut hänen mukaansa ysärillä yksi tunnetuimpia baareja maailmassa. Ihmiset tulivat ihastelemaan baarista siintävää auringonlaskua. Auringonlaskun sijaan baarissa juostaan nykyisin halpojen shottien perässä. 

– Nyt tästä on tullut tällainen Pattayan kopio, josta saa eurolla shotteja. Britit ovat paskoneet tämänkin. Ne kiertää ympäri maailmaa, ja kaikki, mihin ne koskee, ne paskoo sen. 

Arman ja viidenkympin kriisi Ruutu+-palvelussa. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
21.09.2022 15:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Nelonen

Seuraa meitä somessa