fbq
HaastatteluTTK-kisaaja Sonja Kailassaari esiintyi nuorempana legendaarisen yhtyeen musiikkivideolla – tunnistatko?
TTK-kisaaja Sonja Kailassaari esiintyi nuorempana legendaarisen yhtyeen musiikkivideolla – tunnistatko?

Efter Nio -ohjelmasta tunnettu televisiotoimittaja Sonja Kailassaari on yksi tämän syksyn Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajista. Lähtökohdat ovat Kailassaarella hyvät, sillä hittimusikaali Hypestä aikanaan innostuttuaan hän hakeutui Marco Bjurströmin tanssitunneille. 

Kailassaari on Maikkarin tiedotteen mukaan jopa nähty hytkymässä legendaarisen Bomfunk MC’s:n Freestylerin musiikkivideolla. Vuosien myötä harrastuneisuus kuitenkin on jäänyt, mutta rakkaus joraamiseen on säilynyt.

Alla olevalta Youtube-videolta voit katsoa, tunnistatko Kailassaaren musiikkivideosta.

Lue myös: Tässä ovat uudet Tanssii tähtien kanssa -tähtioppilaat! Mukana Joel Harkimo, Evelina ja Alma Hätönen

Kailassaari kertoo Katson haastattelussa seuranneensa TTK:ta jo vuosien ajan, joskaan ei ihan jokaista kautta. Hän myöntää ohjelmaa katsoessaan jollain tasolla toivoneensa pääsevänsä itsekin siihen mukaan, mutta hän ei uskonut, että se päivä ikinä koittaisi. 

– Luulen, että joka ikinen, joka sitä ohjelmaa katsoo, leikkii sillä ajatuksella, että mitä jos olisi tuolla, Kailassaari pohtii.

Tanssii Tähtien Kanssa

Isoimpana haasteena TTK:ssa Kailassaari pitää esiintymisjännityksen voittamista. Se on hänen mukaansa taltutettava ja käännettävä voimavaraksi. Jännittävää ohjelmassa on myös tanssien tuomarointi.

– Palautteen saaminen jostain, mitä itse ei näe, vaan ainoastaan kokee, niin se on mielestäni jännää, Kailassaari sanoo. 

Lue myös: Suosikkiopettaja jättää TTK:n – tässä on korvaaja

Sonja Kailassaari Aku Hirviniemi
Sonja Kailassaari poseerasi kihlattunsa Aku Hirviniemen kanssa Luokkakokous 3 -elokuvan kutsuvierastilaisuudessa. 

Kailassaari ei vielä osaa sanoa, mikä hänen vahvuutensa kisassa tulisi olemaan. Hän otaksuu sen selviävän ehkä jo ensimmäisellä harjoitusviikolla. 

Kailassaaren tanssipari Matti Puro uskoo, että Kailassaaren tanssia kohtaan tuntema palo ja motivaatio tulevat viemään hänet vielä pitkälle kisassa.  

Lue myös: TTK:n juontokuviot päivittyvät – Vappu Pimiä saa siirron

Kailassaari ei ole koskaan ollut kovinkaan kilpailuhenkinen, mutta hän toivoo silti pääsevänsä kokemaan mahdollisimman monta tanssilajia.

Tanssii tähtien kanssa alkaa MTV3:lla sunnuntaina 28.8.

21.08.2022 15:15 | Teksti: Matti Tuomela | Kuvat: Atte Kajova, Matti Matikainen

Seuraa meitä somessa