fbq
HaastatteluPetra Väänänen sai himotun MasterChef-tittelin ja 10 000 euroa – näin hänelle kävi kuvausten jälkeen
Petra Väänänen sai himotun MasterChef-tittelin ja 10 000 euroa – näin hänelle kävi kuvausten jälkeen

Tiistaina 21.6. MasterChef Suomi -ohjelma huipentui finaaliin. Voitosta taistelivat kuumeisesti Petra Väänänen ja Olli Ahola-Luttila.

Petra ja Olli kokkasivat tuomareille Kari Aihiselle, Helena Puolakalle ja Henri Alénille kolmen ruokalajin menun. Finaalipisteet jakautuvat hyvin tasaisesti. Petra vei voiton  kuitenkin pistein 77–76. 

Lue myös: Hän on MasterChef Suomi -kilpailun voittaja!

Petran voittoisa menu koostui kampasimpukkatartarista, sienillä täytetystä piikkikampelasta ja vaaleanpunainen geisha -nimisestä jälkiruuasta, joka sisälsi muun muassa mansikkasorbettia ja piimämantelikakkua.

v
Petra iloitsi voitostaan MasterChef Suomi -finaalissa. 


Petra kommentoi MTV:n tiedotteessa, että voitto tuntuu edelleen hänestä hieman epätodellista. MasterChef oli hänen unelmiensa täyttymys ja myös oppimatka.  

–  Se kehitti muun muassa paineensietokykyä, sekä ruoanlaittotaitoja. Opin paljon niin kilpailijoilta kuin tuomareilta. Jokainen päivä oli yllätys, jossa pääsi todella testaamaan luovuutta ja omia taitoja. MasterChef oli upea matka, joka jää mieleeni ja antaa voimaa loppuelämäkseni, Petra toteaa tiedotteessa. 

Petran mukaan voitto todisti sen, että on mahdollista saavuttaa omat tavoitteet, jos harjoittelee ja uskoo omaan tekemiseen. Samassa hän kertoo myös nykyhetken kuulumiset. 

– Lähdin kuvausten jälkeen opiskelemaan kokiksi ja olen ylpeä tulevasta urasta ruoan parissa. Yhden jakson innoittamana päädyin myös Nomaan työharjoitteluun, jossa pääsin kehittämään ammatillisia taitoja. Perustin lisäksi siskoni kanssa yrityksen. MasterChefistä jäi myös ihmisiä elämääni, jotka suhtautuvat ruokaan yhtä intohimoisesti kuin minä. Kaikki olisivat ansainneet voiton. Odotan innolla mitä kaikkea elämä tuo eteen, Petra sanoo.

MasterChef Suomi katsottavissa mtv-palvelussa. Haku MasterChef Suomi: Professionals  -ohjelman kaudelle on käynnissä. Voit hakea ohjelmaan tästä

Tilaa Katso-lehti kotiisi tästä!

Artikkeliin liittyvät aiheet:
22.06.2022 08:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: MTV

Seuraa meitä somessa