fbq
HaastatteluPalkkapäivä muuttui konkurssiksi – Maalaislääkäri Kiminkisestä jäi ennennäkemätön kausi konkurssipesään
Palkkapäivä muuttui konkurssiksi – Maalaislääkäri Kiminkisestä jäi ennennäkemätön kausi konkurssipesään

Perjantaina 25.11. AlfaTV:n työntekijöillä piti olla palkkapäivä. Päivä muuttui kuitenkin rykäyksellä mustaksi, kun selvisi, että kanava on ajautunut konkurssiin.

Maalaislääkäri Kiminkistä kanavalla tähdittävä Tapani Kiminkinen sai kuulla suru-uutisesta iltapäivälehden toimittajalta, joka oli soittanut hänelle asiasta. Mitään muuta ilmoitusta hän ei ollut asian tiimoilta saanut. 

– Kyllähän me tiedettiin niistä vaikeuksista, mutta oli annettu ymmärtää, että asia on hallussa. 

Kiminkinen uskoo, että konkurssiuutinen tuli myös johdolle yllätyksenä. 
 
–  Uskon, että kaikki mahdollinen on tehty, ja siellä on tapahtunut sellaista, josta vain johto tietää. Siinä on varmasti ollut jotain toivoa, mutta asia on selvinnyt neuvottelussa, sillä näin tylyyn tapaan on päädytty. 

Lue myös: Maalaislääkäri Kiminkinen ottaa tv:ssä esille erektiohäiriöt: ”Kerron omakohtaisia kokemuksia”

Maalaislääkäri Kiminkisen uusimmasta kaudesta jäi esittämättä kaksi jaksoa. Syksyllä tehtiin valmiiksi myös neljäs kausi. Marraskuun alussa AlfaTV kuvasi myös Kiminkisen järjestämän lääkäriseminaarin, joka järjestettiin hänen 68-vuotissyntymäpäivänään. Kiminkinen jää eläkkeelle 1.12. 

–  Jospa joku kanava kiinnostuisi ohjelmista ja ostaisi ne konkurssipesästä.

Kiminkinen ja työryhmä teki ohjelmaa edullisella budjetilla. Kiminkinen käsikirjoitti sarjaa yhdessä vaimonsa Ullan kanssa, sekä majoitti kuvausryhmän kotiinsa Saarijärvelle. 
 
Kiminkinen on saanut kaikki sovitut palkkiot AlfaTV:ltä. Seminaaripäivän liittyvistä kuvauksista hän ei korvausta pyytänyt. 
 
–   Nyt syksyllä kun he asuivat meillä ja seminaari kuvattiin, en halunnut palkkiota. Olin saanut AlfaTV:ltä niin paljon ystävyyttä ja iloa. Muista ohjelmista Alfa on suorittanut sovitut kustannukset. 

29.11.2022 16:30 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: AlfaTV

Seuraa meitä somessa