fbq
HaastatteluJanne Kataja arvaa Masked Singer Suomessa aina samaa nimeä: "Nyt olemme lähempänä kuin koskaan"
Janne Kataja arvaa Masked Singer Suomessa aina samaa nimeä: "Nyt olemme lähempänä kuin koskaan"

Näyttelijä-juontaja Janne Katajan elämää seuratessa sosiaalisesta mediasta ja mediasta voi huomata, kuinka hänellä on monta rautaa tulessa yhtä aikaa. Näyttelijä pyörittää niin lelukauppoja kuin häärää televisiossa ja näyttämöillä. Kesälomallaankin Janne alkoi kaivata jo töihin. 

Jotta Jannella riittää tunnit vuorokaudessa, on hänen pitänyt elämässään ratkaisu: 

–   Kyllä minulla välillä on aina kiire, mutta nukun aika lyhyitä yöunia. Tarvitsisin kyllä varmaan välillä enemmän unta, että lähimuistini on välillä ding dong. En kuitenkaan malta, vaan olen vähän niin kuin pikkulapsi. Kun innostun jostain asiasta, niin minun on pakko tehdä se. 

Lue myös: Maria Veitolalla on kaksi nimeä, joita hän ei halua nähdä Masked Singer Suomessa – ei halua hurrata "paskapäille"

J
Masked Singer Suomi -ohjelmassa Jannen suusta kuullaan usein Arttu Harkin nimi. 

Janne nähdään jälleen syyskuussa alkavan Masked Singer Suomi -ohjelman etsivänä. Tulevaa kautta hän kuvaa erityislaatuiseksi, Janne lupaa, että sen huomaavat myös katsojan kauden edetessä. 

Kausien aikana on voinut huomata, kuinka Kataja arvaa maskin takana usein olevan hänen entinen radiokollegansa Arttu Harkki. Jannen mukaan joku päivä käy vielä niin, että maskin takaa paljastuu itse Arttu.

–  Nyt olemme lähempänä kuin koskaan, Janne lupaa.

Janne haaveilee siitä, että voisi itse joku päivä olla maskin takana. 

–  Haaveilen, että voisin olla etsivänä ja esiintyjänä yhtä aikaa. Voisin huijata muita etsiviä, tosin se olisi aika haasteellista.

Masked Singer Suomi MTV3-kanavalla 3.9. alkaen. 

Artikkeliin liittyvät aiheet:
12.08.2022 20:15 | Teksti: Jasmin Vainio | Kuvat: Timo Korhonen

Seuraa meitä somessa